В області створено клуб "Краща сільська садиба Закарпаття"

3
0

Керівником клубу стала Шарлота Чізмара, яка вже кілька років підряд визнається кращою господаркою кращої сільської туристичної садиби Закарпаття.

В Ужгороді створено клуб "Краща сільська садиба Закарпаття", до якого увійшло близько трьох десятків власників сільських садиб з кожного району області яких експерти туристично-інформаційного центру Закарпаття визнали найкращими у своїй галузі. На зустріч було запрошено представників кафедри туризму УжНУ та туристично-інформаційного центру Закарпаття.

Головним завданням перед клубом є презентація якісного сервісу в сільському туризмі, створення конкурентноспроможного середовища та обмін новітніми технологіями в сільському туризмі і туристичною інформацією що стосується життя краю

Керівником клубу стала Шарлота Чізмара яка вже кілька років підряд визнається кращою господаркою кращої сільської туристичної садиби Закарпаття.

Першими завданнями які поклав перед собою клуб "Краща сільська садиба Закарпаття" є проведення та збереження в сільських місцевостях етнофестивалів та фестивалів гастрономії - серед яких вже відомі фестиваль гентешів у Гечі та фестиваль голубців у Четово. По-друге вироблення спільних стандартів у веденні якісного сільського туризму. По-третє видання до кінця 2010 року туристичного збірика "Краща сільська садиба акарпаття 2011".

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також