В облдержадміністрації приймали гостей

4
0

В.о. голови облдержадміністрації Іван Балога зустрівся з талановитими дітьми

У День Святого Миколая Президент України Віктор Ющенко зустрівся із талановитими дітьми з усієї країни, серед яких були і юні закарпатці. А у суботу, 20 грудня, в.о голови облдержадміністрації Іван Балога, начальники окремих управлінь облдержадміністрації зустрілися з обдарованими дітьми.  

Переможці Всеукраїнських учнівських олімпіад, призери чемпіонату України серед ДЮСШ з футболу, чемпіонату світу серед юнаків з авіамодельного спорту, спартакіад школярів України з греко-римської боротьби, важкої атлетики, Всеукраїнських змагань з гандболу серед дівчат,  міжнародних конкурсів та фестивалів попервах знайомилися з історичною будівлею обласної державної адміністрації. Опісля у камінному залі в.о. голови облдержадміністрації Іван Балога привітав юних краян із прийдешніми новорічно-різдвяними святами. Також Іван Іванович подякував дітям за їхні перемоги й побажав подальших успіхів, досягнення нових вершин.  

До прикладу, ужгородка Софія Меренич посіла ІІ місце  у Всеукраїнській учнівській олімпіаді, мукачівець Олександр  Покорський – призер Чемпіонату світу серед юнаків з авіамодельного спорту, ужгородець Павло Верещагін посів перші місця на Міжнародному фестивалі мистецтв «Біля Чорного моря» та Міжнародному конкурсі «Срібний дзвін».   Жителька Порошкова, що на Перечинщині, Даринка Степанюк, виграла Гран-прі Міжнародних конкурсів «Срібний дзвін», «Кубок Євразії», Всеукраїнського фестивалю «Майбутнє України – діти». 

   «Мені приємно, що сьогодні я виконую почесну місію Глави держави Віктора Ющенка, адже у всій країні проходять подібні зустрічі. Нині ви побачили приміщення, в яких приймаються важливі рішення, до прикладу, про тепло, достаток у шкільних  їдальнях, у дитсадках.  Серед своїх ровесників ви – лідери. Але не слід спочивати на лаврах. Адже ви наше майбутнє і ми чекаємо від вас нових перемог», – наголосив в.о. голови облдержадміністрації.   Відтак Іван Балога приступив до почесної місії – вручив талановитим дітям подяку Президента України та цінні подарунки, зокрема DVD-плеєри, мобільні телефони тощо.

 Насамкінець гості та господарі сфотографувалися на згадку, повідомили в управлінні інформації та зв’язків із громадськістю облдержадміністрації.

 

 

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також