В облраді пропонують прочесати закарпатську ДПА

3
2

Викладач УжНУ пані Слюсаренко розповіла про тиск, який здійснювався на підприємництво не лише Закарпатської області, але і всієї України.

За її словами, які підтримав і сам Іван Балога, з 2008 року було прийнято ряд неправомірних рішень з приводу численних суб'єктів господарювання, тому рада рекомендувала переглянути міністерству доходів в Закарпатті та на місцях всі такі рішення. Розгляд таких справ слід робити за участі представників громадськості.

Прокуратуру, фінансові інспекції та УМВС просять долучитися до даного рішення та відкривати справи у разі виявлення порушень. Хід розгляду  переглядатиметься на кожній сесії.

Голова облради Іван Балога рекомендував громадській раді при ДПА області, яка знала про це, але мовчала, саморозпуститися.  Активісти також запропонували звернути увагу на надмірні штрафи НКЦПФР.  Аудиторів, фінансових та судових експертів, а також викладачів вузів Закарпаття та інших спеціалістів просять долучитися до цієї справи.

Отож всіх бізнесменів, які мають сумніви щодо призначених їм штрафів, просять звертатися до місцевих відділень Міністерства доходів. 

Окремим пунктом було рекомендовано державним інспекціям не проводити упереджених перевірок.

Коментарі

Д
дух

клан балогів тоже платив податки !невже!

ЗЇ
За її словами, які підтримав і сам Іван Балога

За її словами, які підтримав і сам Іван Балога

Читайте також