В одній із сільських шкіл Закарпаття учень провалився у туалет, розташований за 500 м від класів

18
8

Як повідомив Mukachevo.net місцевий активіст Роман Келемен, інцидент стався у вівторок, 5 квітня у селі Копашево, що на Хустщині.

У туалет, а точніше метровий отвір у вбиральні, яка має жахливий вигляд, провалився учень початкових класів. Як переповів активіст слова самих учнів, доки діти побігли за 500 метрів до вчителів та керівництва школи, дитина мало не втопилася у багні.

Водночас, зауважує Роман Келемен, у цій школі вже не вперше виникає інцидент подібного типу.

Mukachevo.net

Коментарі

К
Копачанин

Для повної краси тут нехватає ще фотьки Губаля. Вони із Сятинею на ремонт цієї школи два рази гроші списували. Шкода Павла Балогу, що так го пудставив Губаль, бо якби йому правду доносили такі опричники, то він би точно заставив їх із вкрадених грошей на будівництво дороги до вівчарника та млина у Н.Селищі, відремонтувати простий шкільний тоалєт. Ганьба що таке гівно, хоч і недовго, но губернатором був. А типир ходить і хвалиться що нич му не буде, бо й Москаля уже купив. Но нічого, вибори ще будуть і Копачан ви вже необдурите.

1
123

У вівторок, 5 квітня, у селі Копашнево на Хустщині учень молодших класів впав в шкільний туалет, розташований за 500 метрів від самої школи. Пр це на своїй сторінці в соціальній мережі Фейсбук повідомив громадський активіст Роман Келемен. З його слів, "доки діти побачили, доки діти побігли, доки викладачі прибігли, доки думали, ...як витягати дитину, могло статися лихо. Чому впала дитина? А тому, що там дірки метрові!". Як повідомляє Роман Келемен, у вказаній школі "постійно якісь пригоди: то директор п’яний впаде в школі, то дітей б’ють викладачі, то отруяться якоюсь речовиною, то штукатурка падає на сплячих дітей в садочку… Була перевірка відділу освіти і що? І нічого! Висновків не зробили..."

Т
толя

Так він кацапський медіакритик .

Р
Руслан

Пам’ятай, чужинець, тут хазяїн - українець

Р
Руснак

До медіакритика.Ну Ви і інтелектуал.Так сказав герой фільму "Джентельмены удачи", а не " Оперция Ы".

С
Саша

Зато буде серенчливий)

М
МедіаКритик

Думаю, директора школи не завадило би "сполоснути" у лайні, а потім і керівника райво туди ж... А взагалі, не було б зайвим робити так, як розповідав один з героїв кінофільму "Операція "И" стосовно доволі цікавого покарання, котре колись активно застосовували у Туреччині.

С
Сіма

Хоч бери, тай памперси клади дитині....

Читайте також