В одній упряжці й тягар не важкий

18
0

Про співпрацю сусідніх областей йшлося у програмі на телеканалі “Тиса 1”

Учора на телеканалі “Тиса 1” у програмі “Добрий вечір, Закарпаття”, яку провoдив знаний тележурналіст краю Володимир Маринцівський, взяли участь: Мартин Михайло Михайлович – заступник голови облради, Марченко Олександр Іполитович – начальник управління з питань європейської інтеграції туризму і курортів головного управління з питань європейської інтеграції, зовнішньоекономічної діяльності та туризму Закарпатської облдержадміністрації, Швардак Василь Васильович – голова постійної комісії з питань розвитку туризму та рекреації , Чізмар Бейло Бейло – голова Берегівської райради, Ярема Іван Васильович – голова Міжгірської райради, де йшлося про розвиток рекреації і туризму на Закарпатті та співпрацю із сусідніми регіонами України.

У рамках останньої нещодавно з ініціативи голови облради Михайла Кічковського відбулося спільне засідання Координаційних рад з питань місцевого самоврядування при головах Закарпатської та Івано–Франківської обласних рад на базі Яремчанського пансіонату “Первоцвіт”. У його робіт узяли участь керівники обласних, міських та районних рад сусідніх областей. За результатами зустрічі підписано угоду регіонального розвитку співпраці між Закарпатською та Івано–Франківською областями.

Про це і йшлося під час вечірнього прямого телеефіру у студії з Володимиром Маринцівським, повідомили з прес–служби облради.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також