В одній з маршруток Ужгорода дівчина втратила свідомість, аптечки не виявилося (ФОТО)

6
15

Обурливу історію розповіла на своїй сторінці у Facebook ужгородка, додавши фото з місця подій.

- И еще раз о маршрутках.....Это просто ужас....еле сдерживаю эмоции чтобы не перейти на мат!!!!!!Пусть они стоят 3 грн..,но пусть там все будет для людей!!!!!Только что девушка в маршрутке потеряла сознание.....ее поймал случайный парень!!!!!В маршрутке нет аптечки!!!!!Вызвали скорую....и о боги,у врачей не лекарств чтобы реанимировать девушку!!!!Если не парень ,который побежал в аптеку что было бы с девушкой????Что это вообще такое??????!!!!!!! - обурюється ужгородка.

Мукачево.net

Коментарі

Г
городянин

Цікаво чому не виклала номер маршруту, номерні знаки маршрутки... Фотки зроблені з далека, таке відчуття що побачила швидку і вирішила "сфоткати" а потім написала цю історію, а де фотка постраждалої, лікарів? Хіба що... перелякалася і утекла з маршрутки, а потім сфоткала) А ця фраза просто супер: "у врачей нет лекарств чтобы реанимировать девушку"

КН
как не крути..

..это путин виноват..

3 гривні то забагато

Ужгородка, котра це все виклала на ФБ, а чому ти не написала номер маршруту, номерний знак автобуса? Фото - лажа, просто стоїть швидка біля маршруток, і шо з того? Ці фото не доповнюють розказану історію. Можливо просто ужгородка проходила і побачила те, що бачимо на фото. Історія з втратою свідомості народилась моментально, для компроментації перевізників. Брєд.

ЧІ
Чарівна істерія

Нема слів!!!!! Жах!!!!! Дев'яності повертаються!!!!!! *ой, про дев'яності не сюди?*

М
макс

Давайте люди скидуватись на аптечку, запчастини і колеса,номер карти приватбанк у наступному коменті маряни

В
вася

Маряна явно дружина водія)))Маряно,схаменися,аптечка має бути у кожній машині,тим паче якщо вона людей перевозить

ДМ
ДО МАРЯНИ

У статті десь написано, що маршрутка Б\У чи НЕ Б\У???!!!

М
маряна

можливо мене не зрозумыли.Я хотіла сказати що якщо дівчинці було погано а,автор пише що не було чим допомогти ліками .Ані в шофера ані в швидкій не було чим допомогти то я вце не повірю.Тому що хлопчина який побіг в аптеку що ще зміг купити окрім нашатирного спирта.Як він має знати що ій потрібно.Не треба весь час когось звинувачувати я звертаюсь до автора.Треба завжди з себе починати.І слідуюче не всі автобуси такі як пишуть ; Ну а як ще, цураві б/у автобуси ремонтувати дорого і дуже часто.;є ж багато автобусів і не Б)У.Повірте автобус 2004 року міцніший ніж автобус 2010 року.Чи ви рахуєте що 2010 рік це вже Б/У?????

ТК
Татьяна Кульчицкая

Вранье! Как это у врачей в скорой нет лекарств для реанимации?!! И что это за чудодейственное средсво купил некий парень в аптеке? Факты! Где, когда это произошло. А то фотка левая, информация на сайте анонимная. И вообще сегодня в Ужгороде целый день дождь...

M
McMurphy

Шедевральні ілюстрації до теми !!!!!!!

М
маряні

Запчасти и колеса невероятно повысили. Ну а як ще, цураві б/у автобуси ремонтувати дорого і дуже часто.

П
петро

аптечка в маршрутці не потрібна, тому що допомогу повинні надавати медики, і всі лікарські препарати можна використовувати лише за призначенням лікаря. водій маршрутки не лікар!!! і взагалі де справжні фото???

?
?

До чого ці коментарі??? Суть не в тому, на що дівчина хворіє і що за інфляції все подорощало, а в тому, що наші "хороші лікарі" нічим ніколи не можуть допомогти!!!

Д
Доктор

У девушки наверно имеется скрытый железодефицит в душном помещении часто в этом случае может быть потеря сознания наши врачи это не знают ей и многим другим надо здать анализ на ферритин

М
маряна

что у врачей не было нашатырного спирта?Потому что другое какое лекарство паень мог купить.Я думаю Вас все таки не устраивает стоимость марщрутки .И надо быть обективными когда все идут в магазины а продукты выросли на 50 процентов это нормально .Когда бензин подняли это никто не возмущаетьсякогда газ подняли тоже нормально .Запчасти и колеса невероятно повысили -тоже все молчат.Авот когда стоимость на маршрутки повышают -это уже -можнои оторваться.Нельзя быть такими.

Читайте також