В одного з активістів під час мукачівського суду у справі ПС стався напад епілепсії (ФОТО)

9
14

Активісту у військовій формі ще на початку судового засідання стало зле прямо у залі суду.

Деякі закарпатські ЗМІ перекрутили факт того, що бійцю-активісту ДУК ПС, який прийшов сьогодні на чергове засідання у справі, стало зле - важкий напад епілепсії.

Однак, журналісти подали неправдиву інформацію, що боєць став жертвою сутички між силовиками і активістами, та отримав легкі тілесні ушкодження.

Насправді, бійця з епілепсією вчасно винесли на подвір'я і поставили у горизонтальне положення до приходу швидкої допомоги. Пізніше його госпіталізували. 

Сьогодні під час засідання Мукачівського міськрайонного суду у справі ПС трапилися сутички активістів з силовиками.

Коментарі

2
20:33

Одна із ознак дегенерації малий рост . Один Вова Лєнін , маленький ростом дегенерат , знищив колись неймовірно багату Росію . Другий маленький ростом Вова Х...ло нищить слов"ян . Позатикайтеся премерзенні кацапи . Ваш розвиток почався із Київської Русі . Коли в Києві строїли камінні церки , на місці Москви було болото , і стаї вовків .

5
55

закопати го уєдно з балогами,котрі їх спонсірують по нишній день,й котрі спонсіровали переворот майданутий...барвиняку на гіляку

Д
Джексон

пак ПС бірує імитувати сильніше ніж Катя подомнов))))

С
Сошенко

Епілепсія одна з ознак дегенерації. Невже не зрозуміло, хто робив майдануту ркволюцію?

6
65665654454

щось страно, що модератор пропускає коменти.

Д5
для 5005

Ні,дурню горницьоголовий,не Йовбак пише. Люди туй пишуть,що вже проклинають вас,майданутих тварин.. Страшно?

5
5005

Ісе майже йовбак усьо сам пише, бо боїтся ,як хлопцю пустят на свободу !

І
Іван

Вони не патріоти, а беспредєльщики, уголовники! Такі псевдоактивісти-уголовники як ці правосеки, і Зотов з своїм Айдаром будуть тікати з міста! Скоро ваш беспредєльний час пройде і Ви будете мучитися, у душевних стражданнях! Ви сієте хаос і свавілля, тим самим вбиваете державність! А Україні буде слава, но без вас безглузді нещасні люди )))))

П
Петро

Саме цікаве те що епілептикам не дають зброю, їм вобще всьо заборонено! Та ще й те що в ПС не набирають епілептиків... запахло паленим ось і прикинувся хворим))

:
:))

Те що всі "патріоти" психічно хворі, сумнівів вже не немає. Таке з власною країною можуть зробити тільки ідіоти.

JS
jon snow

Жерти менше треба було

П
Петя

Я от це нерозумію. Усі у правому секторі такі герої, а коли якась сутичка тоді у всіх виходить якась хвороба. Совпаленіэ?????......

A
Attila

и на этом бравый украинский патриот затих)

С
Стелс

Епілепсія - психічне захворювання, у результаті якого у разі вчинення злочину, його виконавця можна визнати неосудним (не підлягає кримінальній відповідальності). Судіть самі, які люди приходять на судові слухання, що можуть робити і як відповідати.

Читайте також