В одному селі на Свалявщині 25 людей захворіло на Covid-19

7
7

Про ситуацію з коронавірусною інфекцією на Свалявщині повідомили в "Центрі первинної медико-санітарної допомоги".

Так, станом на 12 червня, в селі Стройне Свалявського району у 25 осіб підтверджено коронавірусну інфекцію Covid-19.

Медики наполегливо просять жителів с.Стройне звертатись за медичною допомогою в амбулаторію загальної практики сімейної медицини с.Стройне при появі будь-яких ознак захворювання та дотримуватись всіх умов самоізоляції.

Нагадаємо, за минулу добу на Закарпатті виявлено 35 випадків COVID-19. Загалом в Україні вже 29 753 випадки захворювання на коронавірусну інфекцію.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

А
Андрій

В Україні людей силою затягують в лікарні. Україна фашистська держава.

ВБ
Валера Бігарій

Перестаньте брехати і розносити паніку свол...та!!!

0
004

Це все закінчиться тим, що людей на законодавчому рівні примусять робити щеплення "ліками" з незрозумілим змістом, виробленими транснаціональними компаніями. Програму скорочення населення Планети, зокрема слов"ян, ще ніхто не відміняв.

В
Вітя

Я пам'ятаю якось Іван станкович теперішній голова сказав хто неграв футбол тот ненастоящий строяниць тепер хто немає корона вірус то не настоящий строе ниць

О
Олександр

https://pershij.com.ua/u-mukachevi-romy-okupuvaly-novyi-dytiachyi-maidanchyk-foto-video/?fbclid=IwAR0nCS829P4y5SeWy_n64TeUr6xRwNlQvGFarZgEi6YTqDyMx77kpxXCNWQ

С
Строєно

Підіть у Строїно все робить магазини аптеки ресторани,люди без масок ходять,ніякої паніки нема,навіть блок поста карантиного нема,у квасному потоці люди пікнікують, вобщем все нормально.

С
Свалява

Там самі босоркані-жиють,от і їм за грішки їхні !!!

Читайте також