В одному спідньому: Скандального суддю Чауса знайшли у селі на Вінниччині (ФОТО)

8
6

Екссуддю Миколу Чауса, якого в квітні 2021 роки викрали невідомі, виявили у селі Мазурівка на Вінниччині.

Як повідомляє видання Цензор.НЕТ, Чаус сам прийшов до будівлі Мазурівської сільради, він розповів, що його викрали. Якийсь час суддя перебував у сільраді, де його нагодували. Після цього, за словами сільського голови, приїхали співробітники СБУ і забрали Чауса із собою.

Адвокат Чауса Олександр Вишневий не зміг повідомити, де наразі перебуває його клієнт. У поліції Вінницької області повідомили, що в них "ніякої інформації немає, поліція цю справу не розслідує".

Натомість в пресслужбі НАБУ повідомили, що Чауса затримали співробітники СБУ. В НАБУ закликали передати підозрюваного, якого розшукують детективи, уповноваженим представникам Національного бюро.

Пізніше журналіст Станіслав Речинський у Facebook опублікував відео, на якому НАБУшники зібралися біля будівлі СБУ.

Наразі в СБУ затримання скандального судді не коментують.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

1
1

Дайте новин про Сoрoса, глобалістів і вашингтонський о6кoм, бо немає де мені гaдити в коментарях!

Я
Я

Ото я дурноє унизу нафіркав што з ня дибіла возьмеш??? Я такий дурниу ги янукович ці зеля за якого я щи й галочку лупанув ..... майжинь треба чесати до яника у ростов бо скоро ня зебіла учислять та накопкают по п'яній харі обись на вибори не ходив і за всякого фраса не голосовав ......

Я
Я

Тормозе льолик пустяку недоношений удставший од жизни ще будеш просити би ти януковича вернули! Десь типир????? У гузици ...... ся власть нас довела......

Х
Холмс

А процесуальне керівництво хто веде, чи у Венедіктової робочий день до 17:00…. Прокуратура повинна була відразу внести ясність в це питання….Це прірва правоохоронної системи України…..

Л
Льолік

Добігався. Може і Януковича найдуть так в трусах

Ч
Чаусгейт

То якиїсь ціркус на копійку з тим придурошним екс-суддею!

Читайте також