В одному з іршавських дитсадків все ж закінчать капремонт приміщень (ФОТО)

12
0

Система обігріву тут вже не дуже ефективна, що спричиняє труднощі із дотриманням температурного режиму в приміщеннях, а також значні втрати тепла.

Зважаючи на  те, що у всіх дитсадках міста вже проведено заміну системи опалення і досягнуто значної економії, залишатися ще на одну зиму із застарілими трубами та радіаторами досить ризиковано та й надто дорого.

На початку липня підрядна організація розпочала роботу над проектом по реконструкції системи опалення ДНЗ №3. Планували завершити за місяць, втім на зараз виникли труднощі із придбанням нових труб та радіаторів, оскільки за них неможливо перевести наявні на рахунках міськради кошти, позаяк фінансові зобов’язання міської ради не оплачуються й досі. У міськвиконкомі намагаються робити все для того, аби в найкоротші строки все таки завершити розпочаті роботи і до початку опалювального сезону підійти із новою системою опалення.

Так, після тривалих перемовин міського голови із власником магазину "Дім-Дрім" Іваном Михайлюком вдалося досягнути домовленості про придбання без оплати необхідних матеріалів для продовження робіт. Тож виконання проекту продовжиться протягом двох тижнів.

А поки що очевидно те, що канікули вихованців третього дитсадка продовжаться, або ж малята ще деякий час відвідуватимуть інші міські дошкільні навчальні заклади. А тим часом колектив готуватиме приміщення дитсадка, територію та 4 новозбудовані літні павільйони до належного стану.

Іршавська міська рада

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також