В оселях ужгородців знову смердить газом (ОНОВЛЕНО)

11
1

Одразу кілька ужгородців написали Мукачево.net, що у їх оселях відчувається неприємний запах газу.

Нагадаємо, вихідним до аварійно служби звернулася понад сотня ужгородців через запах газу в оселях. Тоді на газорозподільній станції Ужгород вийшла з ладу так звана «крапельниця», що дозує одорант, який, у свою чергу, сприяє виявленню газових витоків, які, як відомо, без цього складника запаху не мають. Несправність ліквідовано Лінійним управлінням магістральних газопроводів ПАТ «Укртрансгаз».

Сьогодні типова ситуація, у ППТ "Закарпатгаз" зазначають, що бригади слюсарів ледь встигають забирати зареєстровані заявки про посилення запаху газу в оселях ужгородців , виїжджати на місця виклику, перевіряти газове обладнання та – у випадку наявності - ліквідовувати найдрібніші витоки голубого палива.

 "Повторилася суботня ситуація: в мережах знову підвищився вміст одоранту, - коментує надзвичайну активність абонентів начальник управління експлуатації систем газопостачання товариства Тарас Стегура. - Абоненти повинні перекрити газові прилади, провітрити приміщення та чекати прибуття аварійної бригади, яка надасть чіткий інструктаж. 

   ПАТ «Закарпатгаз» звертається до ужгородців: не варто панікувати, за кожною адресою, з якої надійшов дзвінок на «104», приїде аварійна бригада перевірить стан газових приладів і, якщо потрібно, виконає ремонтні роботи" - кажуть у Закарпатгазі.

Коментарі

А
антон

Прежде всего хочу сказать, что ето заработок для всех. Неважно в каком регионе Украины Вы живёте, это способ заработать, я предложу вам всем увеличить свой доход не выходя из дома. Я являюсь временно безработным и знаю как сейчас трудно найти подходящую работу. Этот метод подработки я испытал сам и, уверяю вас, он реальный. ПОЧИТАЙТЕ !!! http://www.salesman.ua/job/vacancy/show/12050.html?user_type=1

Читайте також