В парку санаторію "Карпати" виявили нелегальну вирубку на понад 7 мільйонів

14
6

Коли екологи з поліцією прийшли фіксувати незаконну вирубку дерев, працівники санаторію закрили територію та перешкоджали діяльності правоохоронців.

В пресслужбі Держекоінспекції Закарпаття повідомляють, що під час інспектування санаторію "Карпати" в смт. Чинадійово, біля в’їзду на територію парку екологи виявили пні від зрубаних дерев породи дуб, тому вирішили викликати на місце слідчо-оперативну групу.


Після приїзду поліції охорона парку із вказівки свого керівництва закрила вхід на в’їзд на територію, перешкоджаючи проведенню слідчих дій працівників поліції та ДЕІ. Через це довелося здійснити повторний виклик на лінію «102» і викликати на місце пригоди додаткову групу поліції щодо факту не допуску до проведення обстеження та фіксації правопорушень.


Лише після тривалих перемовин охорона зрештою впустила працівників поліції та ДЕІ на територію. Провівши обстеження екоінспектори виявили 30 пнів від зрубаних дерев, ще одне дерево було пошкоджено до ступеня призупинення в рості.

Сума завданих збитків складає 7 мільйонів 400 тисяч гривень. Відтак ДЕІ виставить порушникам претензію та направить матеріали у правоохоронні органи.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

К
Клоуни

Буде зато місто коноплю вирощувати під "наглядом держави" :)

К
Клоуни

Коло мисливця погуляйте, сліпотала срані, під боком не видите

Р
рейнджер

сигнал прийшов у поліцію - поліція виїжає. охорона: ті кто такой, давай, досвіданія....

P
Petya

Поліція з автоматами і в броніках фіксують незаконну вирубку дерев. Най із тим усім їдуть у Бахмут.

*
*****

Барижити на деревах парку- це закарпатське дно..

ДД
давним давно там рубают

погані люди

Читайте також