В патрульній поліції прокоментували конфлікт на проспекті Свободи в Ужгороді (ВІДЕО)

6
12

Сторонам порадили звернутися до суду. Також за справу взялись слідчі Ужгородського відділку поліції.

У патрульній поліції Закарпаття розповіли, що вчора,22 липня, близько 11-ої години до інспекторів надійшов виклик про конфлікт на проспекті Свободи.

Ужгородка заявила, що до її магазину вдерлись невідомі та вивезли звідти товар. Жінка також заявила про рейдерське захоплення її приватної власності.

Враховуючи той факт, що конфліктна подія відноситься до цивільно-правових відносин, патрульні порадили сторонам звернутися до суду, для правового врегулювання даного звернення.

Однак, того ж дня на спецлінію надійшло повторне повідомлення за тією ж адресою про крадіжку майна.

Тож патрульні передали справу слідчим Ужгородського відділку поліції, які і з’ясують всі обставини конфлікту.

Також пропонуємо переглянути відео з місця події відзняте Олександром Пересоляком.


Коментарі

В
Василь

1.Повністю згідний з 23:18. 2.В силових структурах є правило( неписане ), не знаєш ,як зробити ,скинь проблему на старшого.

Д1
до 102

Розкажи нам про алгоритм дій і шо ти знаєш. Освіжу твої знанія - там 2 місяці тому стрілялися і то є центр города: Проспект + ЖД і Авто вокзали + спальний район + 2 остановки повні людей. За домом школа, а в радіусі 300 метрів є 2 садочка і коло того Фламінго люди водять дітей у садики і школу. Стрілялися зрана у час пік, коли всі йшли на роботу, у школу, садики ... Тепер ще раз тя зазвідаю - який алгоритм дій мішав їм 2 місяця розобратися? Кого арештували, кого посадили? Опять стрілянину чекавуть? Це не "дві людини не можуть домовитися" як ти написав, бо може под шальну попасти дітвак даякий. Знаєш який алгоритм мав боти? Кіть не гонни ся розобрати шіковно на місці - та везуть усіх на участок, а не шкіряться, бо они усі нарушавуть громадський спокуй, який мавуть охраняти. Задумайся ко дурачок, ко шо знає і ко куда лізе, умніку!

Н
новенький

Відеоклоунам пересоляківсько-ступаківського розливу заборонити знімати низькопробні відео в громадських місцях, провести психіатричну експертизу, зобовязати повернути гроші за участь у виборах і час витрачених держслужбовцями на вислуховування їх істеричних викриків, направити на навчання на факультети мистецтв, журналістики, режисури, юриспруденсії (щоб робили так робили порядно), а гроші на це в одній бригаді з своїми тупими друзями на суспільно-корисних роботах.

Н
новенький

Із серії ТУПОЙ И ЕЩЕ ТУПЕЕ шкода що далеко не комедія. Проведіть переатестацію поліції і зробіть їм перерахунок отриманої зарплати за весь строк служби хоча б тим які реально на камеру або за результатами службового розслідування або за показниками розкриття або за рівнем грамотності в розрізі написання протокола або за результатами професійних тестів або за будь-якими іншими показниками (більшість пусті у всьому і з дурня на людину їх ніщо не переробить такий віковий і генетичний зріз обрали при відфільтровуванні в органи і викидуванні професіоналів хоча б з базовою спеціальною освітою просто набрали тупих виконавців алглритмів які цих алгоритмів не розуміють). Нехай відпрацьовують на суспільно корисних роботах їм не в тяжесть вони здорові і з почуттям гумору, може поумніють а то лиш умнічають, бюджет верне задарно витрачені кошти а суспільство отримає напр. бруківку і моральне задоволення.

П
Петро

добре з боку бігати і знімати на камеру!!!

Д1
до 102

Ти реальний дибіл.....я прийду до тебе в хату,на твоїх очах і в присутності поліції винесу твоє майно...а ти їдь у відділок і пиши на когось заяву....незнаю і не виясняючи на місці дані крадіїв

1
102

А до чого тут поліція ?? Ви звідки знаєте їх алгоритм дій ?? Вам пояснили, що працівники патрульної поліції відвезуть жінку до міськ відділу для складання заяви про вчинення правопорушення, будь які дії працівників поліції без заяви громадян являються проти законними.(не дивлячись якшо вчиняється важкий злочин, а це є пофна фігня, де дві людини не можуть домовитися і виносять свою проблему на суспільне видовище) Тому закрийте будьте ласка свої коментарії, якщо не знаєте нічого толком і не давайте оцінку працівникам поліції тому, що ви не є професіоналами, ви дурачки, які нічого не знають но свою думку мають показати. А якшо всі такі розумні то пройдіть підготовку, вступіть до лав поліції і тоді побачимо як ви будете діяти в тій або іншій ситуації і як будуть ваші дії оцінювати різні придурки. На рахунок того, що патрульна поліція не підготовлена сперечатися не буду, тому шо рівень їхньої підготовки рівний 0. Но не вам, людям які не знають як діяти в різних ситуаціях, оцінювати їх

Я
я

Є якісь адвокати?Може в прокуратуру написати заяву за бездіяльність поліції?Підскажіть які статті слід використати.

В
Ветеран

Божемій , яким дебілам дали зброю і повноваження. Де фаша совість недолугі.. поліцаі

М
мукачівець

усяде бородата бидлятина з рюкзачками..

П
Правдоруб

Як вже замахали ці придурки в чорній формі....для чого цих недоумків понабирали???

А
александр

клоунов набрали до цирку

Читайте також