В Перечині горіло підприємство,

10
0

що спеціалізується на виготовленні деревного вугілля

6 квітня через несправність технологічного обладнання на вулиці Червоноармійській в Перечині горіло підприємство, що спеціалізується на виготовленні деревного вугілля.

Об’єктом займання стала безперервно діюча роторта №1 (металева конструкція висотою 42 метри, в якій здійснюється спалення сировини).

Через розгерметизацію колокольного клапану на висоті 27 метрів стався викид нагрітих горючих парів з подальшим горінням.

Першими у двобій з вогнем вступили об’єктова добровільна пожежна дружина та два відділення перечинських вогнеборців, проте через на складність пожежі та об’єкта довелося залучати додаткові сили з обласного центру . На допомогу перечинським пожежникам для приборкання стихії було направлено чергову варту другої підпорядкованої державної пожежної частини та автодрабину з СДПЧ-1 Ужгородського районного управління ГУ МНС України в Закарпатській області.

Рятувальникам знадобилося трохи більше двох годин, щоб ліквідувати стихію, правда полум’я все ж встигло завдати матеріальних збитків на 14 тисяч гривень, пошкодивши технологічні комунікації

Також, вмілі й своєчасні дії вогнеборців дозволили врятувати від знищення технологічне обладнання на суму близько 150 тисяч гривень, повідомили з ЦП ГУ МНС України в Закарпатській області.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також