В поштових відділеннях Закарпаття з'явилася нова марка "Українська мрія" (ФОТО, ВІДЕО)

12
0

28 червня в Ужгороді погасили нову поштову марку "Українська мрія".

Як повідомляє "Суспільне", тираж нової поштової марки "Українська мрія" складає 3 мільйони примірників. Ескіз намалювала 11-річна Софія Кравчук з Волинської області.

"Українська мрія" — це продовження серії марок, які випускають під час воєнного стану, — каже директор Закарпатської дирекції "Укрпошта" Сергій Калій.

"У чому полягає її унікальність? У тому, що це перша марка, яку з першого дня можна буде придбати на закордонних електронних інтернет-майданчиках — це AMAZON. На додаток, ця річ унікальна не тільки для пошти України. Це перший випадок в історії всіх світових поштових операторів. Тобто в будь-якій точці світу цю марку можна буде придбати на електронному торгівельному майданчику. Марки етапами будуть надходити до поштових відділень і для охочих за кордон. Перша хвиля — це 600 тисяч примірників, які сьогодні будуть у великій кількості на поштових відділеннях, а завтра можна буде їх придбати", — каже директор.

Ціна марки 12 гривень. Як пояснив Сергій Калій, аркуш, на якому є 6 марок, буде коштувати 72 гривні. Всі охочі зможуть придбати окремо марку, або комплект.

«Також до марки йде фірмовий стилізований конверт, тобто в комплект буде входити конверт, листівка і марка. Це марка серії UA — вона для використання в межах України", — розповів очільник Закарпатської дирекції "Укрпошта".


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також