В Ракошині убозівець смертельно травмував екс-працівника міліції

5
0

Закарпатські депутати просять керівництво міліції та прокуратури взяти під особистий контроль це ДТП

Депутати Закарпатської обласної ради сьогодні на черговій сесії облради звернулися до начальника ГУ МВС в Закарпатській області та прокурора області взяти під особистий контроль ДТП, яка сталося 2 листопада на ділянці траси Київ-Чоп у селі Ракошино. Водій автомобіля “Шкода-Фабія”, працівник УБОЗу, смертельно травмував пішохода, колишнього працівника міліції.

За словами депутата Івана Балоги, за три роки у Ракошині не було зафіксовано жодного ДТП, оскільки за цей час трасу через село повністю освітлено за рахунок виділених бюджетних коштів. Депутат каже, що жителі Ракошина хвилюються, що винний може уникнути відповідальності. "ДТП оформлене за відсутності водія у автомобілі, – стверджує Іван Балога, – а свідки стверджують, що водій був п’яний ще й погрожував пістолетом".

Коментар начальника ГУМВС України в Закарпатській області генерал-майора міліції Павла Кононенка щодо ДТП поширила ВЗГ ГУМВС України в Закарпатській області. " Ця прикра подія міліцією не приховується від громадськості, тим паче, що сам потерпілий – теж наш колишній працівник, – йдеться у коментарі. – Такий факт справді мав місце. Однак я заперечую чутки про те, що водій, який смертельно травмував людину, був п’яний а, тим паче, розмахував пістолетом. Зброї він не мав, а щодо наявності в крові алкоголю, давайте зачекаємо висновку медиків".

Ракошинська ДТП, стверджують в ГУМВС в Закарпатській області, була зареєстрована належним чином у Мукачівському РВ ГУМВС. Автомобіль доставлено на штрафмайданчик райвідділу міліції. Інспекцією з особового складу ГУМВС області за даним фактом проводиться службове розслідування.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також