В рейсовому автобусі на КПП "Тиса" митники виявили захований товар на понад 1 млн грн

8
2

Закарпатські митники вилучили товар іноземного виробництва вартістю 50 тис євро, який намагалися ввезти в Україну без декларування та оподаткування, через українсько-угорський кордон.

В пресслужбі Закарпатської митниці повідомляють, що 50-річний перевізник однієї із вінницьких автотранспортних підприємств, повертаючись з Італії в Україну рейсовим автобусом, задекларував у «червоному коридорі», що переміщує через кордон виключно речі особистого вжитку (одяг) та усно заперечив про наявність інших товарів, заборонені або обмежені для ввезення на митну територію України.

Втім, під час ретельної перевірки автобусу, вивантаживши всі речі із багажного відділення, митники виявили в одній із коробок 21 флакон з рідиною різної ємкості торгівельної марки – METALTECH PLATING. За словами водія, виявлений не задекларований товар йому передав незнайомець в італійському місті Брешія для перевезення до Києва.


Наразі відносно перевізника складено протокол за ч.2 статті 471 Митного кодексу України. Не задекларований товар - розчин для локального родіювання різних найменувань (Pt12R PLATINUM REPLENISHER2g/100ml, Rh15XR RHODIUM WHITE FOR BATH 5g/100ml, Rh12XP RHODIUM WHITE FOR PEN 2g/100ml) орієнтовна загальна вартість якого у мережі Інтернет складає понад 1 млн грн, тимчасово вилучено, а справу розглядатиме Закарпатська митниця.



Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

П
Перевізники

Ми усе ся робиме дурняковатими коли хочеме заробити більше ги у рот стане . А других , третіх , четвертих рахуєме за бімбовів . Но ай як іншак ? Ми вшиткі яннакі , шофери .

Ф
Ф

Незнайомець передав на 1 мільйон товара - такі назви мають казочки сьогоднішнього сюреалізму

Читайте також