В росії відхрестилися від Медведчука, бо він "не російський громадянин"

8
6

Прессекретар путіна Дмитро Пєсков відреагував на затримання Віктора Медведчука та на пропозицію щодо можливого його обміну.

Як зазначає видання "Українська правда", у кремлі заявили, що голова політради партії "ОПЗЖ" кум путіна Віктор Медведчук не є громадянином Росії, і вони не знають, чи хоче він участі РФ у вирішенні його долі.

"Що стосується обміну, про який із таким жаром, запалом, задоволенням заговорили різні діячі у Києві: Медведчук не є громадянином росії. Він не має жодного стосунку до спеціальної військової операції. Він є іноземним політичним діячем. Ми взагалі не знаємо, чи хоче він сам якоїсь участі росії у вирішенні цієї пасквільної щодо нього ситуації", — додав Дмитро Пєсков.

Також Пєсков зазначив, що кремль "безперечно стежитиме за долею Медведчука, до чого закликає і європейських політиків, які так дбають про свободу слова, говорять про неможливість переслідування людини з політичних мотивів".

Пєсков заявив, що Медведчук, мовляв, "завжди виступав за мир і проти війни, ухвалив непросте рішення залишитися в Україні та брати участь у судилищі проти себе".

Нагадаємо, СБУ затримало Віктора Медведчука 12 квітня.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

У
Україна

Ніхто медведчука відпускати , міняти не буде. Лоскочуть "варіанти" для населення. Доки буде давати інфу , потримають . А далі "суїцид" . Воно вже нікому не потрібне .

U
Ukrainka

Naj ide do swoho mazkaljskoho kuma.

N
NRG

Не хотять мінятися? Ну, нєт так нєт. Зробити з ним те, що він зробив із Василем Стусом.

,
,

Дати йому пожиттево і потім хай відхрещуеться, а якщо ні по закону військового стану --- РОЗТРІЛ---

Й
Йортик

Може на Закарпатті є ще ті, хто його підтримував?

ТМ
Теж мені проблема

А кому орки відмовляють у видачі маскальського паспорту? Втюхують любому хочеш-нехочеш.

Читайте також