В Румунії продовжують штрафувати православних священиків за нехтування карантином

7
7

Організатори релігійного заходу в православному монастирі Успіння Пресвятої Богородиці в гміні Мойсей (Марамуреш) був оштрафований на суму 2000 леїв.

Ігуменом монастиря є Теофіл Поп. У заході також взяли участь Тимофій, єпископ-вікарій православного єпископату Марамуреша та Сатмару, рада священиків та дияконів.

На Свято Успіння Пресвятої Богородиці, яке відзначають в Румунії за старим стилем 15 серпня, прибуло багато вірників з усього регіону.

Санкція від поліції була накладена за недотримання законодавчих положень та заходів, введених владою щодо запобігання та обмеження зараження вірусом SARS-CoV-2.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

П
Православний

У заголовку особливо треба наголосити,що ПРАВОСЛАВНІ порушують. А потім чудуємося що плодяться сатанинські секти і такі невігласи,як роман,олег,філософ. ромо через який отвір будеш зазирати у себе?Ха-ха.

ДО
До Олега

А ко то мертвий єврей?

О
Олег

До нижного... Поклоніння мертвому єврею теж не для думаючих...

ДН
До нижнього

Буддизм ! Вчення свого сiтхари забий в дуп@ ! Сидiти в позi лотоса i нiчорта не роботи , ото треба быти великым мудрiцом!!! До чорта вашi вчення обрiзаних, скандинавiв, iндусiв, тумбо-юмбо, Вуду, мая , мусульман i т.д Це все для туманiв !!

Р
Роман

Християнство так само як іслам є темними не логічними віруваннями яких збудували на казках та абсурдних історій задля керування темними тупими массами бідних голодних людей щоб ті не розірвали на шматки меншість керувала і паразитувала на більшості населення світу хто читав біблію з початку до кінця або коран той зрозуміє.Єдина релігія яка спонукає людину зазернути у себе і не пропагує поклонятись вигаданими ідолами це буддизм.

ДФ
До філософ

Сміється той, хто сміється останнім

Ф
Філософ

Не вірники , а НОСІЇ ПЕВНОЇ РЕЛІГІЙНОЇ ІДЕОЛОГІЇ, не більше . Якби знали , що цитує їхня історично-міфологічна книжка Біблія , то розцміли б хто вони ! А так .... парафіяни (з грецької - темна маса). І сходка у такої маси , як в більшості випадків біля БУДИНКІВ ПО НАДАННЮ ПЛАТНИХ РИТУАЛЬНИХ ПОСЛУГ. НЕВІГЛАВСТВО В РЕЛІГІЯХ , ПОРОДЖУЄ ОСЬ ТАКІ НЕЗРОЗУМІЛІ РЕЧІ .

Читайте також