В Середнянській школі мистецтв відбувся грандіозний концерт

10
0

26 грудня 2012 року відбувся Новорічний концерт в Середнянській дитячій школі мистецтв.

В цей день піднесений святковий настрій в  школі панував з самого ранку. Святково прибраний зал сяяв різнобарвними вогнями. Юні артисти в концертному одязі з хвилюванням очікували початок концерту.  Не менше хвилювання відчувалося і в глядацькій залі, яка вщент була заповнена батьками юних артистів.

В глядацькій залі було оформлено виставку робіт учнів відділу образотворчого мистецтва. В учнівських роботах переважала новорічна тематика: ялинка, Дід Мороз, Снігуронька і, звичайно, багато подарунків.

Перед початком концерту директор школи Ленарт Оксана Миколаївна  привітала батьків та всіх присутніх з наступаючим Новим Роком та Різдвяними святами. Підвівши підсумки навчального процесу за І-ше півріччя, вона відмітила кращих учнів школи і подякувала їхнім батькам за виховання.

Особливо приємно було бачити серед глядачів почесних гостей – директорів Малодобронської і Тарновецької дитячих шкіл мистецтв Гіді Василя Йосиповича і Рябець Софію Михайлівну,   які приїхали на концерт із своїми викладачами.

В Середнянській ДШМ концерт розпочався «Новорічним вальсом» у виконанні старшої групи хореографічного відділу. Свій талант демонстрували учні всіх відділів, на яких навчаються в школі: піаністів змінювали скрипалі, баяністів – вокалісти,  акордеоністів – духовики.

Помітне пожвавлення в залі відчувалося, коли на сцену виходили юні танцюристи. Зацікавлення глядачів викликали хореографічні композиції, запальні російські, українські, словацькі танці.

Особливо хочеться відмітити учнів  школи – учасників хорових і вокальних колективів, ансамблів флейтистів і акордеоністів;  подякувати всім без винятку викладачам школи, особливо - ведучій концерту Вікторії Гангур і звукорежисеру Роберту Галушка, які долучилися до підготовки і проведення цього чудового концерту.  

Приємним подарунком були концертні виступи випускниці школи, а нині студентки Ужгородського державного музичного училища ім.Д.Задора, піаністки Даніели Мацко, викладацького дуету скрипалів Катерини Федаш і Ніколетти Федорової; а також родинного хореографічного дуету Олександра і Ганни Кулікових, які майстерно виконали хореографічну картинку «Валенки».

Концерт завершився новорічними вітаннями та виступом  вокального дуету у складі директора школи Оксани Ленарт та учениці Вероніки Ленарт, які заспівали для всіх присутніх колядку «По всьому світу стала новина».

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також