В Шаяні, на Закарпатті у бюветах немає мінеральної води? (Уточнено)

163
36

До редакції Mukachevo.net звернулись місцеві мешканці, які зазначають, про відсутність мінеральної води у бюветах.

Місцеві кажуть, що вода зникла ще більше місяця тому, майже у всіх руслах. Оздоровчі комплекси, санаторії та просто джерела залишились без знаменитої "Шаянської".

Подейкують, що сталось це через буріння ще однієї свердловини.

Вода "втекла" чи то змінила підземне русло. І зараз її намагаються знайти, бо на лікувальній мінеральній "Шаянській" тут побудований чи не весь бізнес.

Згодом інформацію про зникнення мінеральної води спростували в адміністрації санаторію "Шаян". За інформацією директора ДП "Санаторій Шаян" Любомира Прокоповича, ніякої нової свердловини в Шаяні не бурять, а рівень води не те що впав, а навпаки - підвищився, бо в карантин санаторій не працював і споживання суттєво зменшилося в цей період.

В коментарі Mukachevo.net директор ДП "Санаторій Шаян" Любомир Прокопович розповів, що бювети з мінеральною водою відключили через введення карантинних заходів та щоб уникнути ймовірного скупчення людей.

— Мінеральної води є достатньо і вона відповідає всім вимогам. Також є ліцензія, — зазначив Любомир Прокопович.
Також керівник санаторію зазначив, коли буде відповідна постанова уряду і санаторій запрацює, мінеральну воду одразу подадуть у бювети.

Коментарі

Я
Я

Блін. Айбо реально люди говорили такоє між собою. Я лічно чув. Усі то то говорили. Думаю, проблема в тому що директора води на бюветі хоть би написали що закрито в зв'язку з карантином чи шось такоє. Не переживайте, вода буде. Бо графік роботи весить. Про карантин ні слова, а води нема.

Х
Хустянинові

По ділу і по темі написав, дакуву! Не то, што остальні нижні марги, всякі демагоги, істерички і дураки...

Х
Хустянин

Редакція, ви мало перепутали, пропала вода не у Шаяні а у Вилятині, ото за пару кілометру удти. Пропала, ще в кунци осени послє того як у Румунії бив землетрус. Там була свердловина гарячої води і купальня "Теплі води", експерти говорили, що по лікувальних властивостях ота вода була ще ліпша чим у Косині. Так газди що тоті басейни держали, куй напор у свердловині пропав додумалися попробувати викачувати з ниї воду насосом, а сталося так, що насос тот зорвався тай политів у свердловину і там застряг і заплішив трубу. Догаздовали називатся! Можете загуглити "теплі води" і зайти на їх сайт і увидите надпис що "У зв'язку з технічними роботами комплекс зачинено". Но йсе ще не всьо, говорят що послє того землетруса на поверхню вийшло нове джерело на території Вишкова, ото за 15 км од Вилятина і зараз там по тихому начала йти скупка земель мєсними депутатиками тай ментами пуд строїтельство готелю тай всяких баз отдиха.

СА
Сімейка Адамс

если в кране нет воды - значит выпили жиды.........

С
Світлана

https://www.facebook.com/100003600828868/posts/1878651305598212/

І
Ірина

БРЕХНЯ!!!!!!!!

А
Андрій

фейкньюз, щось автор перепутав

АВ
а вижу

пропустивись букву "р": Ленцерхорн. Дуже красиві там гори

Ф
фатьове

штось я не вижу на карті Ленцехорн. упивись та не попадаєш по буквам?

NR
N R G

а фатьов пише правду. австрія, швейцарія -- то казка. дійсно так треба берегти природу, а потім ще й дітям у спадок передати.

NR
N R G

нєт. вода не пропала. наколотять щось . добавлять газу і буде шаянська -2 без гмо, цілюща, лікувальна.

Ф
Фатьов

Каждий Закарпатті має прийти до мене в гості, у Швейцарію і увідіти як жиє ідентичний Сріберній землі край, і як ми можемо жити кідь ся узмеме за розум. У коли жив у Вароші воював з сусідами де лишавуть мусор, переставам ім лісовози і раз даже набив писок баризі наркоманові. Але то нич, ви на мня позирали ні на ідіота, а родня мі пувіла" нащо ті то треба? Тубі май то шкребе?" Утуди я поняв, що сам не справлю нич, бо у каждого кум сват брат і нико не хоче жити чесно. Типирь ім уже 2 роки як у силі пуд горами живу, пуд Ленцехорном і вижу як чилядь сокотіть то шо має, а за вас ня болить серце..... одумайтеся!

Ю
Юра

Хто це придумав що Вода Шаянська пропала

1
13:17

А кацапорусинському приплентачу Алкашоні Мандауну взагалі ніхто голос подавати не давав права.

ДЗ
до заперевальних

ящур із лютим,жеріть свій мусор дебіли пшекальні

Б
баламут

Доллярь--проти Нього ще ныхто не встояв. Наворочены тачьки діточькам ,за грівні не купиш. А діточьки хотять возитись на, корочє, вам жебракам до таких машин краще не підходити. Бо ще, по необережності, зробите подряпину. А це буде катастрофа для вас. Слава слава слава

Л
Лютий

Но што барижня? Прос*али воду? Із своїми дикими звірячими подходами.Так бл*ді і державу просе*ете.Нияк непоймете, што із землі як із подлодки "нєма ходу".

И
Иван

Часто відвідував ті краї і спілкувався з людьми. Два роки назад було зпрогнозовано ще людьми що працюють на заводі: якщо такими темпами будуть качати воду, Скважина пересохне. Вот і прийшов час.

Ю
Юра

Шкода. Не раз їздив в Шаян набирати воду з джерела. Мені допомогала від підвищеної кислотності (ізжоги).

Я
Ящур

Шкода. Гукани писали в інтернетах, що ця вода може вилікувати від коровйячого вісуру.

Б
Бичара

Причому туй уся область чи країна? Конкретне питання: хто власники свердловин в Шаяні? Кожна проблема має конкретну людину і фамілію.

РУ
Роман Ужгород

Хотя на самом деле меня зовут не Роман, а Аслан, а сам я даже не знаю где тот Ужгород находится, потому что сижу в Ханты-Кабздюйске и пью боярышник.

РУ
Роман Ужгород

"Дурному русинови" 11.12.Русин всё правильно написал,а вы пишите ему глупости.Голови ОДА большинство было местных,но вопрос тебе на ЛОГИКУ,а кто назначает голов ОДА народ Закарпатья или Президент Украины???Так если его назначает Президент и подчиняется Голова ОДА Закарпатья Президентам и Каб.Минам,то чью волю они выполнять будут народа или правительства???

Б
Бичара

А ко газди в Шаяні?

ДР
дурному русинови

Усі газди, шо туй газдовали пуслідні 25 років усі боли місними. Хіба лем Москаль не місний бов і сесь теперішній. Ушиткі кого лем тямлю, особенно Устич. Тот бов перший лісоруб. А на рівньови районів призначали ушитких місних без винятку. Ненавиджу таких брехачів, як ти.

В
Валерій

Взагалі, шаянська, в радянський час не підлягала розливу, тому що втрачала свої властивості, а зараз її розливають більше, чим скважина дає

1
17

Не одну скважину утопили. Скоро буде розплата.

Р
Русин

А зо видумали? Усі ці ґазди що газували останні 25 років у нашому краі думали лише про себе і за своїх дітей. На онуків вже не думали. Ненавиджу вас за те що ви зробили з моїм краєм.

И
иржі

нащо дурниці писати. що тота вода лікує? може рак, або діабет, або снід, або інфаркт інсульт? а якщо десь прищик вискочив та може уд води пропав, тото сильноє лікування

Г
Гукан

Вода тече а ми бабло рубаєме, чим не бізнес?

С
сергей

Это результат варварского и бездумного бурения скважин! Было такое себе министерство экологии, во главе с тупой бездарностью семираком и что он сделал? Правильно ничего! За годы правления его хозяина порошенка не построено ни единого! мусороперерабатывающего завода . И это несмотря на то, что садовой развозит львовский мусор по всей Украине. Кого то наказали? Друг друга покрывают мерзавцы!

Г
гость

Плохой признак, предвестник землятресения.

М
Мацкаль

Расхерячели ненашутку. ю.п. привет!

ПБ
пішті бачі

Ось так і газдуємо: ліси -повирубували, чисту воду -розтринькали, землю- хічним сміттям та пластиком загадили. Наші діти і онуки плювати будуть на наші могили і посилати нам прокльони зате, що ми думали лиш про себе і про свій вік життя

Л
Лотьо

Ресурси не безкінечні . Доігралися !!!

R
reCAPTCHA

А*М*І*Н*Ь

Читайте також