В школах Мукачева запровадять два нові проєкти

16
1

У приміщенні Комунального закладу "Центр професійного розвитку педагогічних працівників" відбулася робоча зустріч за участі заступниці міського голови Юлії Тайпс присвячена обговоренню підвищення якості навчальних програм, вдосконалення методик викладання та забезпечення професійного зростання педагогічних працівників.

Як повідомляють в Мукачівській міськраді, одним із важливих пунктів порядку денного було обговорення нових проєктів, спрямованих на розвиток освіти в місті. Зокрема, було анонсовано запуск міського конкурсу з англійської мови "Spelling Bee", який має на меті підвищення рівня володіння англійською серед учнів та стимулювання їхнього інтересу до мови.

Також на робочій зустрічі було представлено проєкт з історії міста під назвою "У міста є я". Ця ініціатива спрямована на вивчення та відзначення важливих подій, досягнень та особливостей міста з боку його мешканців.



Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

П
підсказую

багато вчителів і учительок не володіють комп?ютерами (слабо володіють).... учіть їх доки не пізно .... а ви туй про нові проєкти ???

Читайте також