В Словаччині затримали ужгородку з наркоманами

7
0

Тисячі закарпатців їздять на заробітки в сусідні Угорщину та Словаччину, при цьому дехто намагається заробити й злочинним шляхом.

 

Так, ще кілька років тому словацькі поліцейські затримали на вулиці міста Міхайловце автомобіль «Пежо», за кермом якого перебувала молода жителька Ужгорода. Під час огляду іномарки в передньому бампері знайшли та вилучили пакет із майже дев’ятьма грамами наркотичної речовини амфетамін. За даним фактом було порушено кримінальну справу, яку словаки направили для розслідування в органи прокуратури Закарпаття. Тут стосовно згаданої наркокур’єрки порушили кримінальну справу за ст.309 ч.1 Кримінального кодексу України (незаконне перевезення наркотичних засобів). Розслідування справи триває. 
 
А днями з наркотиками попалася ще одна представниця чарівної статі. Вечірньої пори на автовокзалі в Берегові тамтешні дільничні затримали в ході перевірки отриманої оперативної інформації 27-річну місцеву жительку. В кишені куртки затриманої молодиці міліціонери знайшли та вилучили пакет із 15 грамами марихуани. Кому вона несла це дурман-зілля і звідки воно в неї, повинно з’ясувати слідство. За ст.309 ч.1 КК вирішується питання про порушення кримінальної справи.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також