В США та Канаді закривають бутіки Вікторія сікрет через пандемію

10
0

Карантинні заходи добряче позначились на життєдіяльності людей, і не тільки. Пандемія внесла свої негативні корективи і в сферу торгівлі.

Кожен магазин Вікторія Сікрет приваблює увагу, оскільки цей бренд один з найбільш відомих у світі. Але карантин та інші обмеження впливають не тільки на невеликий бізнес. Страждають навіть такі гіганти, як цей бренд. Весною 2020 року, після першої хвилі захворювань уже закрилось більш ніж 250 магазинів у Канаді та США. До того ж закрились вони не тимчасово, а на постійних умовах. Звісно, новина не дуже приємна, але подібне рішення було раціональним, оскільки по причині пандемії ці магазини вимагали доволі багато витрат, не приносячи ніякого прибутку. Іншими словами, вони перестали бути рентабельними.

Через пандемію коронавірусу, обсяг продажів зменшися на 46%, що стало фактично катастрофою. Хоча тільки на території Північної Америки у бренду є ще 849 бутиків, що правда і вони на період жорсткого карантину були закриті. Звісно, ситуація була критичною. Щоб гідно пережити кризу, Victoria's Secret навіть почала розпродавати акції Sycamore Partners. Хоча довести угоду до логічного фіналу не вдалось – вона зірвалась.

Але криза доволі серйозна, особливо на тлі того, що у бренду і так виникали проблеми. Наприклад у кінці 2019 року компанії не вдалось провести щорічний показ білизни, який був буквально головною подією у світі моди. А причина – у громадських скандалах через позицію бренді по відношенню до жінок нестандартної зовнішності, та небажання підкорятись стандартам бодіпозитиву, які заповнили Америку. Так що компанії навіть довелось зайнятись ребрендингом.

Що стосується загального рівня розвитку Вікторія Сікрет, то ця компанія все ще залишається головним брендом нижньої білизни. Хоча весняна хвиля карантину сильно похитнула її стабільність (як і стабільність інших брендів), купити білизну можливо не лише у магазинах. Завдяки інтернету, це легко зробити з дому. В Україні зробити покупку красивої білизни цього бренду можливо на сайті She Loves It. Тут регулярно оновлюють асортимент товару, тому можливо знайти як цікаві моделі з минулих колекцій так і тільки-що випущені новинки.

У асортименті інтернет магазину нещодавно відбулось чергове оновлення товару. Тепер кожен покупець зможе обрати для себе щось цікаве з нових колекцій:

  • основної лінії білизни Victoria’s Secret;
  • купальників Swim, які не дивлячись на зиму, можуть стати у нагоді, якщо ви найближчим часом плануєте поїхати відпочивати у теплі краї, поближче до моря чи океану або просто регулярно навідуєтесь у басейн;
  • спортивної білизни, яка входить у лінійку Victoria Sport і прекрасно доповнить образ дівчат, які не можуть уявити своє життя без спорту;
  • для молоді та підлітків асортимент також значно розширився завдяки молодіжній лінії PINK.

Окрім білизни та купальників у магазині можливо придбати такі важливі для жінок речі, як косметика та аксесуари. Якщо у вам буде все необхідне, справжня жінка завжди відчує себе красивою та впевненою у собі. Ви завжди будете залишатися привабливою, але відчувати себе комфортно. Особливо приємно те, що білизна Вікторія Сікрет ідеально сидить на фігурі, адже її розробкою займаються професіонали, які витратили немало часу, сил та фінансів, щоб розробити дизайни, які одночасно будуть функціональними, зручними та красивими.

Закриття магазинів у всьому світі звісно неприємно вдарило по стані бренду, але завдяки віртуальному шопінгу, ви завжди можете отримати гідну заміну походу у магазин. До того ж гарантовано придбаєте оригінальну білизну Вікторія Сікрет. Асортимент інтернет-магазину швидко відновлюється, тому практично всі представлені на сайті одиниці є у наявності, а придбати їх ще ніколи не було настільки просто. Переходьте на сайт, обирайте те що вам сподобалось, та купуйте. І тоді ніяка пандемія не буде страшною, навіть якщо усі магазини будуть закриті.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також