В сусідній із Закарпаттям Словаччині викрили рабовласника заробітчан (ВІДЕО)

18
10

Рабовласника виявили під час спецоперації в районі Трнави, яку провели Національного підрозділу по боротьбі з нелегальною міграцією Словаччини.

В ході спецоперації правоохоронці затримали 28-річного чоловіка з Требишівського району, який тримав у рабстві чоловіків, які приїхали на заробітки.

Правоохоронці з'ясували, що впродовж 2019 року в Требішові рабовласник виманив трьох чоловіків віком від 17 до 30 років, пообіцявши добре оплачувану роботу в Трнаві.

Чоловіків під погрозами застосування зброї змушували працювати на будівництві в різних місцях Трнави та околиць, а весь заробіток вони негайно повинні були передати своєму "господарю".

Якщо чоловіки не виконували наказів, їх били електричним кабелем, а потім змушували постійно приймати наркотики, що містять опіати, щоб не чинити опір.

Чоловікам не дозволяли їм виїжджати з місця, де вони їх затримували, затримуючи їх у негігієнічних умовах та відмовляючи їм у харчуванні протягом усього перебування.

Зокрема, постраждалі повинні були їсти залишки їжі, яку вони знайшли у контейнерах.

Постраждалі також розповіли правоохоронцям, що рабовласник змусив їх убити коня, якого він привів до них, і вони змушені були їсти з нього м'ясо,.

Наразі правоохоронці затримали організатора злочину. Наразі після доведення вини рабовласнику загрожує ув'язнення від 7 до 12 років.


Коментарі

О
Олександр

Я вас умаляву, кілько людей зникли безвісти, і якщо вспомнити тунель на Словатському кордоні за який була стрілянина у Мукачеві в 2015, то таких рабів тисячі... і в бордалях також, сам начальник Ужгородського СБУ ХВАЛИВСЯ скільки повій на нього робить..

Ю
ю

Цього не може бути, Европа сята! Це все рука кремля зазомбувала словака тупого !!! Брейвiк-це теж рука Кремля ! Краще розказуйте байки про кровавий ссср, галадомор, закон трьох колоскiв,про безневинно репресованих куркулiв,помiщикiв, якi так само чинили з холопами на селi , як цей сятий словак !!!

Ш
Ш

Давно не бачила таку кількість помилок в одній статті! Відчуття, що автор статті не закінчив навіть 9 класів.

Х
Хтось

Які 7-12 років тюрми? Довічне ув'язнення та примусові роботи!!!! Така кара має бути тій ПАДЛІ.!!!

С
С

Це не людина.Це бездушна тварь.Посадити його і щоб всі ці роки таким же рабом був...

М
М

Як в наш час в одній публікації може бути стільки помилок ?

.
.

Із вонючих циган розкрутили новину

МК
Мирослава Кочіш

Словаки -- то страшні люди, гірші за поляків і мадярів, у тих всяких людей зустрінеш, а серед словаків -- одні агресивні параноїк , зазомбовані, хворі на голову, раби по своїй суті.

СУ
Слава Украiнi!!!

Вятровичи, порошенки та iм подiбнi наголошують: СРСР з Гiтлером - загарбникi. Як що це правда, коли будемо повертати захопленi частини захiдних обласей та Одеськоi: полякам, словакам, мадьярам, румунам. У куди мэшканцям?

П
Порося

Сисе куниць, брехачево нет несе по повнив, там майже уси нюхаете йо

Читайте також