В сусідній Угорщині антиковідна вакцина вже готова: тестують на тваринах

6
11

Угорські та австрійські дослідники працюють над вакциною проти Covid-19 на основі білка другого покоління. Нині вони збираються розпочати наступний етап та розпочати тестування на тваринах.

Науково-дослідна група з вірусології Університету Печа (PTE) разом із австрійською біотехнологічною компанією CEBINA ot минулого року розпочали проект з розробки вакцинb.

Як стало відомо, вчені вже закінчили лабораторну фазу in vitro, і після оцінки результатів вони планують етап випробувань на тваринах. Скоріш за все розпочнеться він в кінці січня або на початку лютого.

Угорсько-австрійські дослідження вакцин трохи відрізняються від інших типів, оскільки вакцина, яку вони розробляють, належить до категорії вакцин на основі білків другого покоління.

Як пояснив Ференц Якаб, керівник Національної вірусологічної лабораторії, існує три типи вакцин. Вакцини першого покоління - це традиційні, що містять інактивовані або вбиті віруси, і їх застосовували вже в 1950-х роках.

Друге покоління вакцин виготовляються з використанням більш сучасних технологій молекулярної біології та лише певного білка збудника.

А найсучаснішими вакцинами є вакцини третього покоління. Це РНК-вакцини, розроблені під час пандемії компаніями Pfizer-BioNtech та Moderna. У вакцинах третього покоління синтез білка відбувається не в лабораторії, а в організмі людини.

За словами Якаба, демонструючи ефективність 95-100%, вакцини Pfizer і Moderna дуже хороші, і здатні захистити від мутацій коронавірусу.

Вчений каже, що вакцинація дуже важлива, тому що якщо ми розвинемо рівень імунітету, а потім зіткнемося з новою мутацією вірусу, ми все одно будемо захищені. Можливо, не на 100%, а на 70-75%, що також є значним показником.

Нагадаємо, 26 грудня Угорщина розпочала вакцинацію від COVID-19 та стала першою з країн ЄС, де розпочали зчеплення від коронавірусу вакцинами Pfizer-BioNTech.

Також в Угорщині велися дискусії щодо можливої закупівлі російського препарату «Спутник V». Проте, після ретельних досліджень Угорщина відмовилася від російської "вакцини".

Також радимо глянути, як проходили перші вакцинації від Covid-19 у Ніредьгазі та Дебрецені.

Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

5
55598

Від кацапської вакцини здохло 2 млн свинорусів. На черзі - я, але поки ще трохи поспамлю вам тут свій пердьож про соросят.

5
55598

Від неруського щеплення в Норвегії загинуло 25 громадян!

Н0
Нижньому 00:18

Свиноросіянська вакцина - насправді суміш чіфіря, метадона і одеколона "Тройний". Я вже сам нею провакцинувався, і поки не здох - гаджу тут під кликухами Нижньому, 55598, 111, 000, 1, 2, Питання, Свобода, Святослав, Фері, Радар, і т.д.

5
55598

Свиноросіянська вакцина - насправді суміш чіфіря, метадона і одеколона "Тройний". Я вже нею провакцинувався, і поки не здох - гаджу тут під кликухами Нижньому, 55598, 111, 000, 1, 2, Питання, Свобода, Святослав, Фері, Радар, і т.д.

Н
Нижньому

Здохнеш ти, соросятинська наволоч. А український народ виживе і процвітатиме!

5
55598

А від росіянської вакцини вже скопитилися 1млн кацапів.

5
55598

Від неруського щеплення в Норвегії загинуло 25 громадян!

Л
Ласло

Завідуйте молча ??

1
123

Дебільне застаріле тестування. Людина відрізняється від тварини. Це знущання над тваринами - спеціально заразити, а потім випробувати придумані препарати.

ДС
Для сорос

Горниць на башці не мішає жити? Кончений майдаун про що би не прочитав, всюди в коментах про руських і Путіна начинать писати

С
сорос

а не хотять алаверди? Мацкалі тестовали на них, так і вони можуть на них же. Х-ло не раз давав своє бидло на тестування. Наприклад, у Волгограді тестували французську полівакцину, яка дала такі ускладнення, шо мусіли відкривати дві школи для діти з аутизмом, який був побочним ефектом.

Читайте також