В Тячеві спалили авто Audi Q7. Постраждав припаркований поряд Opel Astra (ФОТО, ВІДЕО)

10
3

Інцидент трапився в четвер вранці 25 лютого, близько 04:17, в Тячеві на вул. Голлоші.

В ДСНС Закарпаття розповідають, що займання автівки “Audi Q7”, близько 04:30, помітила мешканка п’ятиповерхового житлового будинку, біля якого машина була припаркована. Вогонь вже почав перекидатися на сусіднє авто.

О 04:42 бійці ДСНС локалізували загорання та о 04:51 – остаточно його ліквідували. Вогонь знищив моторний відсік і салон “Audi Q7”, а також незначною мірою пошкодив розташований поруч автомобіль “Opel Astra H”.

Власник автівки Audi Q7 вважає, причиною пожежі підпал. На відео, яке надав Mukachevo.net, власник Ауді, видно яскравий спалах та чутно вибух, після чого авто зайнялося.


Остаточну причину виникнення пожежі та суму завданих збитків наразі встановлюють правоохоронні органи.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

А
Артур

Тепер не буде мати на чому блатувати Два брата придурка Таке з себе корчать,що блювати хочеться,коли їх бачу

Т
Тячевець

Демьянчукови ще треба прибор відрізати,аби повністю успокоївся. Ходить,рубає блатного

У
Ужгородець

Спалили авто і ...немає жодного коментаря . Ось так українці , всім нам насрати на бандитський безпрєдел в краї . Але коли червоними буквами Мукачево Нет напише про призначення чергового «хапуги» на якусь посаду , то зразу десятки коментарів. Хоча взагалі народу не має бути цікаво хто керівник ДФС чи митниці і т.д. в нашому краї . Але в нас в Україні ще залишилося від совка це сраколизання чинушам. Що може змінити на краще наше життя, життя без бандитів, рекета, корупції і т.д.? Нічого !!! Ми не зможемо самі себе змінити, ніколи !!!

Читайте також