В Тячеві затримали п'яного водія, який наїхав на пішохода та втік (ФОТО)

12
5

1 лютого до поліції надійшло повідомлення від медиків, що у місті Тячів на 36-річного чоловіка наїхав невідомий автомобіль.

Як повідомляє головне управління Національної поліції України в Закарпатській області, правоохоронці з’ясували попередні обставини ДТП.

Пригода сталася близько 19:00 години на вулиці Леонтовича. Там водій позашляховика «Toyota» не дотримуючись бічного інтервалу, наїхав на чоловіка який штовхав свій велосипед рухаючись краєм проїжджої частини дороги.

Після чого водій зупинився вийшов з машини до потерпілого, однак, не дочекавшись швидкої та працівників поліції покинув місце ДТП.

Травмованого пішохода госпіталізували до лікарні а водія поліція оперативно встановила та розшукала. Ним виявився 38-річний місцевий житель.

Водій був п'яним, у його крові виявили 1,2 проміле алкоголю, що у шість разів перевищує допустиму норму.

Також, на автомобілі чоловіка знайшли пошкодження характерні для автопригоди. Транспорт був вилученій та на арештмайданчик.

На водія слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286-1 Кримінального кодексу України.

У справі призначать експертні дослідження, щоб встановити усі об’єктивні обставини аварії.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

С
суддя

біціглішта винуватий точно. 1. Біціглі дручав, а не візся, тобто використовував ТЗ не за призначенням. 2. Біціглі дручав справа, а не зліва. 3. не мав світлоповертальних елементів на одязі.4. Дручав не назустріч транспортному потоку. 5. У нього боло 10 проміле. Де доведено, шо він тверезий? 6. він хотів перебігати улицю.7. він спеціально хоче компенсацію від бідного водія,. 8. Нічого шастати, треба дома сидіти.

А
апапаіапіапі

як що судити по стану" законодавства" в нашій краЇні то велосипедист відповість по всій програмі і виплатить "постраждалому" компенсацію

Д
Дідо

Вонячий,пяний пі....с!!! Руки му одрубати

Д
Дурень

Одна радість, що авто піде на фронт.

МТ
мукачево то ми

Виродок тячівський, "безпридельщики" у тому краї, май много як інде у Закарп.обл. там агресивні і протиправні люди.

Читайте також