В центрі Мукачева встановили ялинку (ФОТО, ВІДЕО)

10
25

Сьогодні, 13 грудня, на головній площі міста Мукачева, встановили ялинку.

Висота зеленої красуні склала 18 метрів. За словами заступника міського голови Ігоря Запотічного, ялинку придбали та виписали по накладній у Міжгірському агролісі за 1000 гривень.

Стояти ялинка в центрі міста буде до 21 січня, свята Водохреща.

Як і в минулому році, ялинку будуть прикрашати іграшками, які власноруч виготовлять діти у садках та школах. В цьому році оголошено конкурс на кращу іграшку міста, тому завтра о 14.30 буде визначено переможців, а післязавтра ці іграшки повісять на ялинку.

Запалення гірлянд заплановано на свято Миколая під святковий концерт.

Коментарі

Ч
Читатель

Хорошая ёлка!!! По крайней мере лучше чем в том году. Немного ниже, но больше пушистая. Да какая вобще разница какая ёлка, радуйтесь, что вобще ставят...скоро и на неё в бюджете денег не будет.

Q
QQ

Я за живу ялинку (в горшку ), є певна романтика в ній - запах який дає вона відразу дитинство нагадує і загалі запахи новорічного настрою витягують з пам’яті хороші спогади. – це жодна штучна ялика не може зробити ні з дезодорантом ні без неї. і дітям моїм вони на старість дадуть спогади..

)
)))

а дома вы половина лучше елки за свои деньги покупаете? совсем не лысые)) ,а вообще я тоже за "штучну ялинку"

Q
QQ

для ватикану є красуня, для ОДА є красуня, а для мукачева.... Ви не забувайте на нашу ялинку протягом місяця будуть звертати увагу туристи які приїдуть на новий рік на свято вина – а тут обскубана «красуня » на центральній площі

Р
реаліст

ви тут як кури, лиш би шось обосрати, до чого не маєте жодного віжношення, не подобається вам ялинка, підіть і проявіть ініціативу, а потім самі ялинку десь дістаньте, красиву.........

Q
QQ

Ця ялинка символ теперішньої влади в місті – однобока.

Л
лианка

шняжна ялинка, лиса з одного боку, фуууу....

=
=)

В цьому році ялинки на базарі, вокзалі і т.д. продаватися не будуть буде лиш одне спеціально відведене місце для продажу ялинок

Б
БУБЛИК

Действительно,лучше пусть искуственную поставят,а не каждый год тратить по 1000 гр. на вырубку зелёной красавицы...просто жалко природу,это ж сколько лет она росла чтоб такой большой вырости. А посмотрите на ёлочный рынок на зелёном базаре и на вокзале,это ужас,сколько ёлок вырубают,а потом пройдёт Новый год и все не купленые ёлки сжигают((((. И действительно у нас всегда не красивая ёлка в центре ,хоть и украшена игрушками ручной детской работы,но это ей все равно красоты не придаёт...за гирлянды вообще молчу!

М
Мукачівець2

Краще би встановили Штучну ялинку, як це зробили в Києві і в багатьох інших містах україни!!!! А про природу ніхто не дбає!!!

Ф
ФОБОС

сОВКОВІ ПРИДУРКИ

В
Вероника

дуже маленька ялинка(

ЗМ
Захисниця Мукачівської Ялинки

жителька, у нас хоч ялинка... в Києві ялинкою і не пахне, там суцільні вогники... І ялинка у нас дуже гарна )))

М
Мілена

Гарна ялиночка :) , викликає массу позитивних емоцій. Так прикраси не найкращі, але все таки :)

Ж
жителька

Кожного року у нас ялинка не гарна!старі,обшарпані іграшки!чому не виділяють гроші і на новорічну ялинку,як на щось друге то спонсорів мільйон,а там де дійсно треба,та нема нікого,і нічого не виділяють..чому не можна зробита так щоб і нашов ялинков милувалися,а не тільки в Києві,Львові і т.д..

Д
доброзичливець

Люди добрі,ялинка - це символ ,настрій для Нового Року треба створювати кожному в душі !!!А дітям радість ,що можуть свої витвори показати усьому місту.Порадіймо за дітей і не будемо саркастичними....

О
Олекса_2

Мукачівець) Старі ідуть у Ватикан!!!

М
Мукачівець)

І гірлянди на ній знову ті старі ужасні понад 10 років їм як не більше. Головне шо в Києві кожен рік інші))))Цікаво а де ж тоді старі діваються)))

G
Graphy

яке нещастя...фу... рідко в Мукачеві красива ялинка..((

Х
Хаус

Головне шо у Ватикані гарна! Яка різниця яка в Мукачеві... (сарказм)

Г
Гена

Ганьба сміх )))

O
Olechka

Вона якась лиса з одного боку...)

О
Олекса_2

Май файна у Ватиканови!!!

Б
Бр

Кожна жаба своэ болото хвалить)

О
Оля

А в Виноградові краща ялинка.....

Читайте також