В центрі Ужгорода одним ударом в голову вбили бізнесмена-кікбоксера (ФОТО)

9
8

Про пише видання «Вся Закарпатська правда» з посиланням на очевидців конфлікту.

За попередньою інформацією він стався сьогодні, 2 лютого близько 15.00. Очевидці розповідають, що бізнесмен, власник кафе PIT STOP, що по вулиці Корзо, Михайло Лесьо намагався виїхати з парковки на вулиці Уральській. В авто разом з 45-річним підприємцем, який раніше займався кікбоксингом, були його дружина та діти.

Однак, виїзд заблокувало інше авто, в якому сиділо двоє молодиків. Коли Михайло підійшов до них з проханням звільнити дорогу, почалася сварка, в ході якої один з молодиків вдарив бізнесмена по голові. Той упав, втратив свідомість. Коли прибули лікарі, підприємець вже був мертвий.

Молодики з місця події втекли. Один зі свідків, пише видання, встиг зафіксувати подію на мобільний телефон. За його словами, серед тих, хто намагався привести потерпілого до тями – учасник нападу.

Коментарі

М
Мусор

Кикбоксер. Спрашивается и что ему это дало. Бывшего рекетира свалили рекетиры сегодняшние. Приемственность поколений однако.

Т
Тоха

Колись бачив по телику шо в Дортмунді був випадок, Пацанчук їхав на дорогому мерсі і збив жінку яка йшла з дитиною із дитсадка,(дівчинка залишилась напівсирота,лише з батьком),Хлопець сам позвонив поліціантам, і повідомив про скоєне, після того як його затримали, він передав все своє майно та всі кошти сімї загиблого(3.5 млн. євро приблизно точно не помню,брехати не буду!) і на суді ще раз попросив вибачення перед сімєю загиблого, і від судді попросив щоб його застрелили, бо з цим він жити не зможе! Я ДО ЧОГО ВЕДУ: ЗА ТАКОГО ВБИВЦЮ МОЖНА СКАЗАТИ ШО ЦЕЙ РЕАЛЬНО БУВ КРУТИЙ МАФІЙОЗНИК а не такі смолі як у нас туй ходять, тай пальці веером крутять!!!!

R
reader

mukachevo.net мало полівіться із гучними заголоками. всім нам хочеся сенсацію айбо за межі адекватності не варта виходити

ІБ
Ігор Баран

В тому, що кікбоксер, ніби-то, мав перемогти, а тут програв насмерть, іще й першим ударом. В той же час ви не пишете нічого про "переможця", із скромності ? Може і він якийсь боєць, або, наприклад бієць спецназу МВС або СБУ ? В спортивній пресі прийнято акцентувати на ефектних поразках чи перемогах, але тут не спортивний поєдинок. Тут побутовий конфлікт, по суті на "голому місці" але із надзвичайно трагічним наслідком. Думаю, що і "переможець" не бажав такої перемоги. І особисто мені дуже прикро, що за останній рік-півтора маю відчуття значного зростання озлобленості, хамства наших співгромадян, тому, боюсь, це випадок не останній в такому ряду

РМ
Редакція Мукачево.net

У чому неповага? Тим паче, явна?

ІБ
Ігор Баран

Вбили людину, сталась трагедія, а ваш заголовок звучить із явною неповагою до загиблого

Я
Я

Можна тільки уявити якою реплікою перед цим, благословив Михайло Лесьо, цього молодого чоловіка

Ю
юра

ідіоти.... недовго їм на волі сидіти!!!!!!

Читайте також