В центрі Ужгорода почалось народне віче (ФОТО)

4
27

Збори почались о 16.00 з Гімну України.

Громадський активіст Юрій Світлик зазначив, що ужгородці вимагають перевиборів в Ужгороді, де через масову скупку голосів у другий тур мерських виборів пройшли два регіонали.

За його словами, громадськість очікує на адекватну реакцію правоохоронців та керівництва області.

Вони закликали всіх нардепів від Закарпаття дати оцінку виборам в області.

Нагадаємо, минулого разу на народному віче просили Порошенка призначити перевибори мера через підкуп виборців.

Мukachevo.net

Коментарі

Z
Zoltan

Боже, сколько людей. Вот эта сила!

П
Петро

Не розумію закарпатця... на мою думку це біо-мусор, таких потрібно каструвати щоб не залишали після себе біо-мусор. Жалко мені батьків "Закарпатця" виховували, вдягали, намагалися вивести у люди, а він усрався їм та свому роду.. Бідненький..

З
Закарпатец

https://www.youtube.com/watch?v=7ZBuAzlbEfw Уэсли Кларк: захватить 7 стран за 5 лет https://www.youtube.com/watch?v=DDKadorH80Q Главнокомандующий НАТО: Нынешние войны США планировали с 1991 года

З
Закарпатцю

Вочевидь в держструктурах України ще існують нормальні українці-слов"яни. Тому порох вимушений зачищати країну від обрізаної публіки на кшталт Яроша і Ко, залежної від слов"янофоба коломойши.

З
Закарпатец

«Только что получил информацию, что Ярош похищен СБУ с базы Правого сектора в Покровском районе! Есть данные, что база была окружена Альфой, начался бой, Яроша захватили и увезли в микроавтобусе СБУ», — написал Степан Волошин. Читать далее: http://ukraina.ru/news/20151101/1014705824.html

2
21

21 один коммент,й ні одного за се збіговисько...майдауни,гоу хоум,за перевал..майже вітер політичний ся мінять,бо шось і модер притих....нянька балоги кандидати пролітають,а він туй такі коменти не тре..совпаденіє?не думаву...

Л
Леквар

но тягни свіжозварену бороцківку,папірь,церузку бо на нинішньому вічови будеме зберати підписи.паленка не депутатська?

Л
Лекварови

Кличте і мене третім. Говорити красно в гучномовець (ий-бо слово!) не знаву,айбо маву свіжозварену бороцківку. Тоди в нас точно буде кворум!

Л
Леквар

я з сусідом учора вичур у нього на кухні зробили віче.то шо нас було двоє то не біда,шо віче з двох шо віче з двадцятьох то однаково.на віче біло прийняте рішення шо вибори пройшли з незначними порушеннями і вибори в первому турі ужгородці мавуть считати такими шо відбулись.

М
Майдаунам

Мало наскакали безмозглі придурки? Ще хочеся? Ось так і розвалюються країни із-за ідейних ідіотів. А жидня одягла вишиванки і докрадує залишки хохляндії.

Ш
Шутє

Майдаун - то-то є діагноз. Кібы вшиткых майданутых запхати у береговськый коргаз, нигда шуга не было бы войны та сього бардака за америцькі гроші. Демократія, бля...

ХШ
Хор Швондера?

При всё уважении к народному волеизъявлению, позвольте спросить: какое это вече? На тех, древних и настоящих вече принимали участие главы всех свободных городских семей, старейшины и старшины родов. А здесь десять случайных прохожих и пара неслучайных с микрофонами. Где ВСЕ СТАРШИНЫ И УВАЖАЕМЫЙ ЛЮД УЖГОРОДА? Или Мукачево? Пацкана нельзя старшим назвать, и тем более старейшиной, но даже его нет. Хотя, вроде бы, он закликал на "вече". Цирк. И люди, постоянно поющие гимн по поводу и без, во-первых, унижают значение этого символа Государства, а во-вторых, всё больше напоминают хор во главе со Швондером.

СУ
Слава Україні!

Ми,молоді патріоти, ще змінимо цю країну! Її буде не впізнати! Героям слава!

2
2

ПІСЛЯ Київського МАЙДАУНА всі майдауни гойкали што мися добємо ліпшого жмття а добилися до жиброти а типирся хочуть добити до войни.

Д
друг

яке то віче три бомжа то віче е як сказав москаль просрали вибори признайте то

Д1
для 19,01

Емоціонально, айбо правильно. Йся вся нехарь ізжилася вже. Най би вже йшли всі йсі чортуські майдануті впезду.

ВМ
Вонячым май даунам

Як ня наiло сесе ваше майданованя! Сисi нагульковатi пыслякы, котрi бы за долар маттiрь продали, изясь скачут, варконят якi они патриоты, "активiсты", як ся журят за "громаду"! А зуправдi cут аморальнов деградованов людськов нибрязьов, котру бы треба iзкiтити обы не казничила генофонд. Бiда у сюй державi што она деградовала на тулько же ушитко стало гурi лабами. У другых державах убирают у власть камай трiбных, чесных, розумных котрi сут межи народом, а туй наспак май гуршу нехарь! Як така держава пак годна дале фунговати? Не годна, не буде тай не треба! Радуе лем эдно, же сесе сяк довго уже не буде! Тай кой необавкы прийдут ци мадяри, ци словакы они сих вушливцю (I тых котрi уграли типирiшнi уборы I тых што пруйграли, ушиткых) эдных позапирают у темницi а другых ище май гурше... заставлят жити тай робити чесно! Не знаву ци первым ци другым буде май бда. Бо сяке ги кой э годно быти лем в Украйинi, буш нiгде - обы сяка паскудота сяк свiтом колотила!

Д1
до 18:40

Путін-агент Кремля! По сумісництву-бог хохлів!

ЭП
это путин проплатил

!!!

M
milosh

Мутна якась історія. Москаль мовчить, Пацкан мовчить, всі мовчать. Майже всьо іде по плану. А на "віче" й справді пара обіжених..

9
911

Что то мало народа?

1
1

ТРЕБА ПРИНЯТИ ЗАКОН ЗА ТАКІ ВІЧЕ В ТЮРЯГУ.

ГП
Габонці придурошні

Займіться роботов, козли вонячі. Всі лем скачуть із прапорами як йопнуті вже два роки. Дурний Янек не захерачив ідіотів майданний.

С
смешно

можно хоть где 20-30 человек собрать назвать виче-дриче))) и требовать хоть что! Больные люди.

С
Сурь

Ці 27 обурених хотять визначати бути чи не бути виборам в 120 000-ому місті?Не смішіть людей,ідіть пити пиво в теплі,і не дрючте їм мозок.

С
Суть

Ті, що пройшли від Солідарності - не мітингують. А це ображені клоуни.

5
5

мало бабла виділив балога на срач,пісню про ЩЕНЯ котре не вмерло прийшло завивати пару жебраків лем

Читайте також