В центрі Ужгорода розпочалася грандіозна гулянка, фестиваль "Сонячний напій-2014" (ФОТО)

8
1

Традиційно з пивом, шашликами та медовухою.

Справа у тому, що 25-27 квітня в обласному центрі проходить фестиваль вина та меду "Сонячний напій -2014".

Цей захід зазвичай проводиться на початку травня, але цього року його вирішили провести у рамках фестивалю "Сакура 2014", тож організували трохи раніше.

Цьогоріч намети торговців розмістили на набережній Незалежності. Розтягнулися вони від рогу лінгвістичної гімназії та аж до третьої школи.

Чого тут лише нема! Перш за все фестиваль - захід гастрономічний, тож тут можна знайти різні сорти вина з усіх куточків Закарпаття. Малинове, Совіньйон, Чорний принц, каберне... Біле, червоне, рожеве - напоїв на всі смаки. До слова, якщо постаратися, можна знайти і медовуху чи яфинівку. Приблизна вартість 200 грамів - 10-15 гривень залежно від сорту.

Немало тут і їжі. Зокрема, виділяється закарпатський сир, який можна понести додому. На місці ж можна покуштувати шашлики, смажену картоплю, ковбаски тощо. Представлені і вже традиційні для останніх ярмарків бублики.

Левова частина наметів торгує різного роду крамом. Багато на ярмарку вишиваного одягу, шерстяних виробів, дерев'яних та металевих прикрас, іграшок, керамічного посуду, виробів з бісеру, ікон та інших творів декоративно-прикладного мистецтва.

Урочисте відкриття ярмарку відбулося сьогодні. Супроводжувалося воно різного роду виступами - танцями, співами та навіть гуморесками. Хоч концерт уже і завершився, свято триває і далі.

"Сонячний напій 2014" готовий радо вітати всіх ужгородців та гостей міста.

Мукачево.net 

Коментарі

А
Аваков

!!!!!!! УВАГА У ДАІ по всіх відділах пройшов збір примусовий коштів із ДАІВЦІВ по 700 доларів за збереження своїх посад на минулому тижні, обурених ДАІшників обіцяли позвільняти із ДАІ, а тепер питання чому на посадах і досі всі керівники районних та обласних ДАІ І МРЕО де люстрація тих хто грабує людей та даішників, адже на протязі кожного місяця ДАІшнику необхідно було заплатити дань у розмірі 2600 гривень, а начальнику МРЕО хабарнику 2600 доларів. ЦЕ ВСЕ ЛЮДСЬКІ ГРОШІ.

Читайте також