В центрі Ужгорода запрацювали платні парковки

49
7

Тиждень парковки діятимуть в тестовому режимі, а з 15 лютого за паркування на цих локаціях без плати стягуватиметься штраф.

Як повідомляють в Ужгородській міськраді, платне паркування транспортних засобів в тестовому режимі здійснюється на окремих місцях для паркування на трьох локаціях – вулицях Олександра Фединця, Льва Толстого та площі Жупанатській.

Вартість години паркування – 25 гривень. Плата за паркування стягується у період із 8:00 до 19:00, тарифікація погодинна, перші 10 хвилин – безкоштовно.

Сплатити можна у терміналах синього кольору, які встановлені на цих локаціях, або готівкою, або засканувавши QR-код у терміналі самообслуговування. Протягом цього тижня також будуть встановлені PayPass-термінали та роздруковані таблички із QR-кодом, щоб можна було сплатити через спеціально створений додаток.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

М
Мукачівка

І в Мукачеві центр платним треба зробити. А то машин дорогих поприганяли, а 20 гривень шкодують на парковку дати.

ДН
До нижньої Олени

Гривні , гроби .... ? Що за сленг ?

Л
Лена

Зробіть нові парковки. І багато чого іншого для громадян. Не накопичуйте грн собі на гроби

*
*****

В Ужгороді до цих пір є вулиця "Толстого"?!

СФ
Стрий форева

всі парко-місця були завезені братями Андріївами зі Стрия, тому вони мають повне право використовувати їх на свою користь і на свій розсуд

Ф
Філіп

Основне питання-кому будуть сплачувати по 25 грн за годину? Навряд чи до бюджету міста, а як завжди через фірму-посередника, де «осідатиме» основна сума надходжень. Цікаво ж хто стоїть за цим дерибаном???

Б
Біціґлішта

Найшли час коли гроші з людей дерти, під час війни

Читайте також