В Угорщині грандіозна афера: "лікарі" продавали пенсіонерам дорогі ліки від смертельних хвороб

6
34

На лаві підсудних в Угорщини опинилася ціла злочинна група - вони називалися лікарями, діагностували смертельні захворювання і пропонували купувати дуже дорогу, але неякісну продукцію.

Жертвами афери є переважно літні люди. Суд розпочав розгляд справи у місті Сомбатхей. Кількість жертв дуже багато - 345 осіб. А на лаві підсудних 52 людини. Кількість сторінок справи, яку повинен зачитати суддя, становить понад 41 тис.

"Лікарі" обіцяли провести діагностику безкоштовно, з такою пропозицією телефонували та надсилали листи переважно літнім людям. Аферисти називали один одного професорами, хоча жоден з них не має наукового ступеня. Більшість постраждалих дізналися, що вони страждають від смертельних захворювань. Тому змушені були через страх померти купувати продукцію за сотні тисяч форинтів, адже їм казали, що інших ліків просто не існує.

За словами прокурора, злочинці видурили близько 100 мільйонів форинтів (300 000 EUR) у 345 жертв. Суд триватиме ще у лютому, щоб заслухати всіх потерпілих.

Оскільки більшість з них не можуть самостійно пересуватися і живуть у різних куточках країни, суд вирішив задавати питання, використовуючи сучасні методи та Інтернет.

Коментарі

8
888

А я завжди сидів на бутилці .

8
888

При соціалізмі такого бардака не було. Якщо щось траплялося. то реально "вор сидел в тюрьме".

5
555

При соціалізмі і при капіталізьмі бардаку нема .Я завжди сижу дуплом на бутилці.

5
555

При соціалізмі такого бардака не було. Якщо щось траплялося. то реально "вор сидел в тюрьме".

0
004

А я завжди і при соціалізьмі і капіталіжмі сижу на бутилці.У моїй гузиці нема бардаку ,там завше бутилка.

0
004

При соціалізмі такого бардака не було. Якщо щось траплялося. то реально "вор сидел в тюрьме".

В
Василь

Пропоную на місце знищених мадярськими псевдолікарями мадярів ,вислати за Тису підкацапських дриштократів і циган.Нехай мадярська псевдомедицина ставить на них досліди.

0
004

Як нема соціалізьму то посадіт мине на бутилку з під совєцкого шампанского.

0
004

При соціалізмі такого бардака не було. Якщо щось траплялося. то реально "вор сидел в тюрьме", а я сидів гузицею на бутилці і як папуга повторяв "При соціалізмі такого бардака не було. Якщо щось траплялося. то реально "вор сидел в тюрьме"

0
004

При соціалізмі такого бардака не було. Якщо щось траплялося. то реально "вор сидел в тюрьме".

0
004

При соціалізмі нічого не траплялося.І тому " воры сидели в кремле ".

0
004

При соціалізмі такого бардака не було. Якщо щось траплялося. то реально "вор сидел в тюрьме".

0
004

При соціалізмі такого бардака не було. Дорогих ліків від хвороб взагалі не було, всіх лікували йодом і зеленкою. І був порядок.

М
Майдаун

Є ще розумні люди,но я не серед іх числа,бо тупоє кацапськоє гуно.Нас баранів сюда 28 року назад понавозили як скотів оби ми туй біду робили і люди баламутили.

М
Майдаун

004,ІСТИННА ПРАВДА! Є ще розумні люди!

М
Майдаун

Вусулю йододефіцітний ти і їже з тобов будете уганяти лем воші із свої копоні. Немза заперевальна вшитких оно вганять!? Скоро вас уженуть із Світа сього,скоти погнилі!

0
004

При соціалізмі такого бардака не було. Якщо щось траплялося. то реально "вор сидел в тюрьме".

В
Василь

21:53 .Без тебе глистів тут не було.Заглянь спершу у своє очко ,а потім давай поради іншим.

П
Проктологоанатом

От завжди прийде той Василь і заллиє усі коменти поносом. Василю, у вас глисти, вам потрібно звернутися до проктологоанатома.

НР
Няньо Рема

У мадярів з циганами обща кров.Украсти ,обманути без того они не можут.

ДН
До нижньої скотини

Іди в чікошку дибіле скарідний

В
Василь

Дебіле муйдуне короставий ,в любій тобі воняку придунайській циганії мадярські псевдолікарі травлять своїх мадярів в промислових масштабах ,а ти тупа свине щось хрюкаєш про Україну. Їдь за Тису ,унтерменше хай на тобі ставлять медичні досліди .

М
Майдаун

А тепирь по суті. А ви,як думали?Капіталістична медицина не лічить,а стриже бабло. Ви, помивальки капіталістичні, розрушили єдну із ліпших у Світі в історії систему здравохраненія по Семашко,што впровадив Величний і гуманний СРСР,а типирь возмущаєтеся!?Дятли.В тому числі і мадяри,чехи...які при Союзі,сволоти,жили в раю. Супруняка,внучка бандеронаціста,свою мерзку роботу зробила.Так,што в україні вже не лічать,а баблоси косять. Слухайте дале короставого імбіціла вусуля та ідіть у рабство до пепічку,пшеку...

М
Майдаун

Вусулю мерзкий сиди у мустювці і не жени волну бо захлицнешся.З тобов долб@ебе нормальна людина говорити не буде бо нізким.Лем послати,што і роблю.

В
Василь

До 16:36 , а ти мені не жалійся.Не подобається сидіти в теплі ,паспорт в руки і на заробітки .Будеш цеглу носити або на полі пахати і в жару і на холоді.Хоть дізнаєшся ,як ті гроші людям дістаються ,котрі ви у людей виманюєте.

Л
Лікар

О, Василю, у нас тільки в одній поліклініці можна посадити 52 людини за "мутні" схеми. Розумію багатьох лікарів, які подалися в тяжкі гріхи. Жодної пошани від суспільства, ні в матеріальному ні в ментальному. Кожен думає сам за себе. На зарплату жити важко, хочеться тойоту вензу, відпочинок у Єгипті, потішити свою гординю. Для цього треба гроші. Пацієнт не дасть щоб зразу сказати правду, тому і дуриться.

В
Василь

Муйдун короставий ,Центровський,Микула,приморожений звур ,як так ,що си творить у ваших хазяїв в Дунайскій циганії?Мадярські псевдолікарі травлять рідних мадярів в промислових масштабах.

С
Світлана

На лаві підсудних 52 людини. В Угорщині діє закон. А в Україні?

Ч
Читач

Українці вже навчили мадярів,як дурити людей,що борються з смертельними хворобами...Друг приїхав з Німеччини(працює там лікарем) і каже що фальсифіковані ліки вже продають і в них.Небагато як у нас,а процентів 15.Патикароші у всьому світі мутять.

Л
Лікар

Як працює розвод у нас. Лікарі умовно діляться на три групи: фармацевти, лаборанти і клініцисти. Зустрічає людину у клініці клініцист, скеровує на аналіз до лаборантів і після назначеного лікування до фармацевтів. Клініцист має домовленості із лаборантами і фармацевтами. Лаборанти до лікування пишуть часто те, чого нема до лікування і після лікування пишуть що треба. У скеруванні після лікування до лаборантів ставиться мітка у вигляді букви К. Комерційні аналізи європейських чи ізраїльских лабораторій ще і діляться з клініцистом заробленим. Аптеки само собою платять відкат, якщо в рецепті вказано прізвище лікаря. Якщо для Угорщини розвод хворих є новиною, то для України новиною було би, якби розводу не було.

І
Іван

Приступили до лікування заочники та нятькові діточки які тігав доллари у Киів нянько маємо те що маємо

ДФ
до Фрося

Уяви собі що не так! Лікарі в Україні працюють і заробляють як можуть. Дійсно мають свої схеми і методи виживання. Якщо питання ціни - іди полікуйся в Венгрії і те саме полікуй в Україні. Є речі, які краще лікувати там, але багато чого краще у нас. Якщо тебе обдерають в Україні, то в сусідній країні обдеруть не менше. Може проблема не в лікарях?

Т
Троцкій

Фрося, уже давним давно лікування це бізнес. Хоть яку країну візьми. Від Гаїті, де шаман скаче з бубном і штрикає голками ляльку кінчаючи умовним Ізраільом, де цілі клініки працюють лікуюючи багатих іноземців, за їхні ж гроші. В Америці, при розтині виявляється 20% невірних діагнозів. Людину лікували не від того. У нас думаю всі 50% лікують не від справжньої хвороби.

Ф
Фрося

А хіба в Україні так не роблять? В лікарні так задурять і обдеруть, що виписують тільки коли вже брати нічого. тоді порадять побільше дихати повітрям, дешеві вітамінки та їсти вівсянку.

Читайте також