В Угорщині іноземець зарізав ножем товариша через вкрадену салямі

2
3

В угорському місті Хатван сталося вбивство - чоловік, іноземний працівник на вулиці зарізав свого приятеля через давній конфлікт. Вбивцю затримано.

Згідно з висновками слідства, обвинувачений і потерпілий – обоє громадяни Узбекистану – перебували в Угорщині з дозволом на працевлаштування. Вони працювали в одному місці і навіть деякий час мешкали в одному помешканні, тому добре знали один одного. Стосунки між чоловіками зіпсувалися у грудні 2022 року, коли обвинувачений звинуватив свого знайомого у крадіжці палиці салямі, яку він зберігав у кухонному холодильнику, яким користувалися всі працівники.

У ніч на 17 грудня 2022 року потерпілий брав участь у святкуванні дня народження у Хатвані, і був напідпитку. Звідти на світанку він вирушив на велосипеді до свого помешкання. Тим часом обвинувачений пішов із дому в пошуках дружини, з якою хотів залагодити конфлікт.

Двоє чоловіків зіткнулися на перехресті, де зловмисник одразу ж накинувся на велосипедиста, завдавши йому ножове поранення в ділянку живота та порізавши ліве плече. Після цього він зняв гумові рукавички, в яких був до того часу, кинув їх поруч разом із ножем, після чого втік з місця події. Зловмисник зміг самостійно повернутися до своєї квартири, звідки швидка допомога невдовзі відвезла його до лікарні, де тієї ночі він помер, незважаючи на професійно проведену операцію.

У своєму обвинувальному акті прокуратура запропонувала суду засудити зловмисника до восьми років позбавлення волі, якщо він визнає свою провину. Крім того, прокуратура також висунула клопотання про видворення фігуранта з території Угорщини строком на десять років.

Фото зроблено у відділку поліції. На фото видно одяг, який був на потерпілому під час нападу, стрілкою показано місце проникнення ножа.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

Б
Бічкаш

А Хатван - це запарєбрікам. Украінською Готвон - гарно читається-вимовляється. У тому баба винна - не посварилися б, не пішов би злий на пригоди. Готовий був на то - нашо йому ніж+рукавички були? І куди там імам дивиться?! Мусліми за некошерну, пардон нехаляльну ковбасу зчепилися

V
Volodymyr

Typical мадяр

Р
Рпа

А нефіг красти,та ще салямі

Читайте також