В Угорщині небувалий улов контрабанди на 23 млн форинтів - арештовано кілька авто (ФОТО)

5
8

Вранці 2 червня на дорозі, що веде від українскього КПП "Вілок" у бік угорського міста Фегердьормот патруль прикордонної поліції затримав для перевірки легковий автомобіль. В ньому виявили 10000 контрабандинх сигарет на суму понад 8 млн форинтів.

Менш за годину, за отриманою оперативною інформацією було затримано ще три автомобіля на одній з парковок неподалік від села Фюлешд. Там виявлено ще 18000 пачок сигарет "Джин Лінг".

Найцікавіше, що розслідування почали через підробний номерний знак, який мав один з автомобілів. Як повідомляють у поліції, було затримано двоє громадян.

Mukachevo.net

Коментарі

K
Kolompar

ciganyutra ment

2
21

І так ясно, шо возять усе, шо треба, просто треба даколи когось показово імити. Пустили сто бусів - зловили одну машину. Видів най не кажу бідних, но небагатих чиновників, працівників міліції, суду, прокуратури, сбу... но небагатих митників, такого м не видів.

Г
голова

Голови то полетять, тільки не в нас, а в мадярів...

Б
Бывалый

То что они запакованы на весь салон не удивительно,он же откашлял дяде, зачем ему переживать? Теперь будут выяснять в чью смену так "незаметно" проехал такой груз, наши выпустили, мадяры впустили, полетят головы... Ну и хорошо.

Р
русин

Исе видав мадяри обрубали канал Шерегія,або Свища.

В
ваня

вилок рулит. там всегда сигареты ездили караванами

В
Василь

Спіймала угорська поліція, а наші прикордонники "прошляпили" пропустили контрабанду, певно сліпі були після полученого хабаря.

О
Ояїбу

Шо це за показуха для ЗМІ, машина доверху набита сигаретами, ще й на ящиках пише - сигарети з фільтром.

Читайте також