В Угорщині передумали купувати російську вакцину, але Росія наполягає

8
18

Уряд Угорщини не буде закуповувати російську вакцину від коронавірусу (COVID-19) «Спутник V», тому що Москва "не має достатніх потужностей для виробництва вакцин".

За словами голови адміністрації прем'єр-міністра Гергея Гуляша, Угорщина планує закуповувати вакцини від коронавірусу через механізм закупівель Євросоюзу або безпосередньо у Китаю.

Натомість в Російському фонді прямих інвестицій повідомляють, що офіційно Угорщина ще не відмовлялася від закупівлі вакцини. І збираються поставити в Угорщину мільйони доз в строки з січня по березень 2021 року.

Раніше міністр закордонних справ Угорщини Петер Сійярто заявив про початок його країною тестування російської вакцини від коронавірусу.

28 грудня він заявив, що в країну прибула партія з 6 тисяч доз «Спутник V». Це була пробна партія, яку мали дослідити на практиці. А перший зразок прибув до Угорщини у листопаді. За словами Сійярто масштабні поставки російської вакцини планувалися на січень 2021 року.

Нагадаємо, 26 грудня Угорщина розпочала вакцинацію від COVID-19 та стала першою з країн ЄС, де розпочали зчеплення від коронавірусу.

Також радимо глянути, як проходить вакцинація від Covid-19 у Ніредьгазі та Дебрецені.

Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

Б
Бандера

Пушкін Олександер, пи#$й у росію...що ти тут робиш у$%бок сепарський!!!!

5
55

Balabol News (Великобритания): российская настойка боярышника будет продаваться в Шотландии под маркой Johnnie Walker Poilo Label.

5
55

Fox News (США): российские УАЗы «Патриот» будут продаваться в США под маркой Bremach Taos SUV

Б
бувалий

Нам бо їх турботи. У нас інші проблеми. То сепари , то націкі. Ніяк на вірний шлях не вийдемо. Давай далі струляти один в одного. Менше народу, більше кисню та кислороду. Головне не вакцина , а закон про мову.

І
Іван

до Пушкіна. ти чамора ти там бов у тів росіі?? хочеш жити як пусратий моцкаль,то штось іщи на там??

М
мукачівець

ага,заставляють прям силою..де таку дурь беруть ці журнашлюхи,оби писати таку дурню..

ПО
Пушкін Олександр

Ви, убогі, поносите тут Росію: Укрія вже 30 років активно і все глибше і глибше погружається в фекальну масу і до Росії вам ще як до Марсу. Такої бездарної недокраїни як Укрія та такого бездарного народу як укри ще історія людства не знала: за 30 років скоротити числельність населення на 35-40% може лише фейл-стейт та фейл-народ.

І
Іван

Порохоботам иппен мож її колоти)

S
stefan

Всім відомо,що російська вакцина насправді суміш чіфіря і настоянки бояришніка.

P
porohobot

а газ агресора не вонить для нас? воюмо, а купляємо газ від них

І
Іван

Моцкаль наглый,буде пхати свою отраву всюди де лим мож..доки їх не ймут зась за яйця ош брешут..і тогди будут ревати ош уто не вни).. Най си самі її колют,алкашня та убивці..

Ю
ю

культурно послали? Цікаво дізнатися від журнаоіста, що "зчепленням" лікують коронавірус. Звернуся до залазничників-зчеплювальників, може і вони втиху лікують.

И
Иван

Дідо ото по Львівськи ділдо ?

S
stefan

Євросоюз отриману партію вакцини буде ДІЛИТИ між членами ЄС. Одночасно НЕ забороняє купівлю ІНШИХ вакцин. В Росії власної вакцини ще мало і вона буде робити щеплення В ПЕРШУ чергу своїм громадянам. Молодці. А потім буде поставляти і іншим, в тому числі МОЖЛИВО Угорщині. Угорщина планує також закупляти вакцину і в Китаї. Ну а про Україну говорити поки нема що - надіємось "на шару" отримати якісь крихти.

М
м

куди вони її тільки не сують

А
Алек

А ти чия подстилка дидо???????львивська????????

Д
Дідо

Мадяри то подстілка Росії

НН
Не нац

Гребаный бред от нацистсми.

Читайте також