В Угорщині скандал через оператора, яка зробила підніжку біженцю з дитиною (ВІДЕО)

10
13

Як повідомляє один місцевий сайт оператора угорського каналу N1TV, пов’язаного з націоналістичною партією "Йоббік", одразу звільнили з роботи.

Оператора Петру Ласло зняли з группою біженців, що тікали від поліції. При цьому жінка спочатку дала копняка двом підліткам, а потім поставила підніжку біженцю з дитиною, пише Українська правда. 

Відеозапис тривалістю 20 секунд розмістив у себе в Твіттері журналіст німецького каналу RTL Стефан Ріхтер, після чого відео вірусно поширилося соцмережами. У Facebook було навіть створено "Стіну ганьби Петри Ласло".

"Контракт з оператором був негайно припинений, ця справа для нас закрита", - заявив шеф-редактор каналу Шабольч Кісберк.

Водночас сам канал продовжує рясніти заголовками на кшталт "Мігранти захоплюють наші магазини", "Угорщина=Гуантанамо?".

Слід зазначити, що Петра Ласло може дістати за свою поведінку не лише звільнення з роботи. Зокрема, угорська опозиція ініціює кримінальне провадження проти неї за насильство – їй може загрожувати до 5 років тюрми.

Коментарі

СХ
Саддам Хусейн

ХАНА ЕВРОПЕ!!!! ???? ????

П
Патpioт

Молодець!!! Слава герою! Хоч хтось розумiэ.яка небеспека нависла над Эвропою! Цю саранчу треба сажати на пароми та назад в Азiю поки не засрали всю Эвропу. Шахiди проклятi

А
Абдулла

Вже чекаю на масштабні теракти в ЄС...Як можуть бути Європейці такими лохами?Їхню землю захоплюють мусульмани а вони і дальі грають у гейлесбійанок

НП
Ні паразитам

Жостко те що ці нелюди будуть скоро тут ! Ось що жостко ! Яка людяність ви про що ? Ці біжинці втікли з своєї краіни бо нічого нехочуть робити , вони шкіжники ! Чомусь Українці невтікають за кордон від війни а йдуть і відcтоюють свою землю !!! А навіть коли і виїзджають за кордон то працюють там на благо євросоюзу , а це звичайні паразити з афики , і хтось їх ще захищає ? Людство геть здуріло !

D
dімон

правильно зробила. ті біженці нехай свої держави розбудовують а не на готове благо біжать

ПR
Пецька Roshen

Алаху Акбар!!!

А
Акакій

Всяко краще ніж з мавпами з ІГІЛ жити в одній країні, дошутилися з халіфатом? тримайте!

С
сигінь

тобі візу не дадуть а они і мадярщині не хочуть жити

R
ri0

Готові прийняти джихад в Будапешті? Такими темпами не лише армію скоро доведеться задіяти...

??? Шо ся в свiтi робить?

Сучка!!!

О
Олик

Це жорстоко!!!,нелюдь вона...

В
Василина

Чому він не поламав її камеру о її голову?

Л
лл

це вже перебір як можна бути такою жорстокою на руках була дитина він нікого не вбивав а рятував своє дитя

Читайте також