В Угорщині у лютому запровадять пластикову картку-сертифікат для щеплених

17
11

З середини лютого в Угорщині з'явиться спеціальна пластикова картка-сертифікат для тих, хто отримав щеплення від Covid-19. Власники таких карток не повинні будуть виконувати вимоги комендантського часу після 20.00 години.

Про новацію розповів Гергей Гуляш, глава кабінету прем'єр-міністра Угорщини.

"Цей сертифікат буде доступним з середини лютого, і уряд окремим указом вирішить які права він буде передбачати", - зазначив Гуляш.

Раніше вже повідомлялося про розробку цифрового медичного паспорта для підтвердження вакцинації в Угорщині.

Так само раніше Гергей Гуляш казав, що спочатку потрібно розробити загальноєвропейські норми, а потім за ними можуть з’явитися національні правила в різних країнах. До речі, єдиний європейський регламент зараз обговорюється лідерами ЄС.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

Р
РУСИН

Сьогодні мав розмову зі знайомою з Ізраїлю по телефону. Розповіла , що євреїв щеплять по другому кругу . Далі можуть їхати куди хотять . Обмеження руху з населення зніметься . Є й негатив. За вчора померло від цих щеплень 104 людини за добу. Думайте самі , обирайте самі . Але реальність така , що багатьом прийдеться загинути . Про це не дуже афішують . Сарафанне радіо тільки й інформує .

ДН
До нижнього допису

Сталося те , що словаки і австрійці є свідомими перед майбутніми світовими викликами , а мадяри , як були "нем тудом" , так ними і залишаються ...."сулаками" .

Ч
Читачка

Були у Будапешті влітку 2020, там ніхто в масках не ходив, поліція виглядала як нормальні люди, у той час як австрійці і словаки з наморників не вилазили. Що сталось?

ДН
До нижніх сомарів

Мадяри будуть вакциновані, а ми будемо святкувати день соборності.

Т
Троцкій

Ще наказати усім євреям жовту зірку Давида нашивати на одежу. А ще треба усім пластикову карточку від психіатра, що пройшов перевірку. І без такої картки вийшов на вулицю - спіймали і нараз у психлікарню на лоботомію.

З
Закарпатка

Да, в Венгрии будут имунные паспорта, а в Украине вакцины нет и не предвидится. Так что в ЕС вьехать останется для украинцев только в мечтах.

Ж
Жопа

Пусть себе на лбу, печать поставят, я дурак , и так ходят. Уже не знают как выслужиться....перед глобалистами. Не думал что у орбана с мозгами не все в порядке.

2
2

З одного боку, Орбан захищає національні інтереси Угорщини, з іншого боку потурає забаганкам глобалістів. Щось не сходиться.

К
Колумнист

Прошедшая неделя выдалась очень напряженной

О
Олександр

на чоло най їм набють Кюаркод...

S
stefan

Пластикову карточку можна загубити. Пропоную угорцям прикріпляти до вуха бірочку, як у нас це роблять бродячим собакам.

Читайте також