В Угорщині з кінця березня відновлюють міжнародні авіарейси до Австрії, Німеччини, Бельгії

15
0

Аеропорт Будапешта робить все можливе, щоб якнайшвидше відновити аерорух і довести кількість пасажирів до рівня 2019 року. Але це, у першу чергу, залежить від нових правил щодо поїздок, запроваджених різними країнами, наявності та ефективності вакцин та тестування, а також рівня щеплення від коронавірусу.

У березні на радість пасажирів, Austrian Airlines планує відновити рейси з Відня до Будапешта. А також, аналогічно рейсам Мюнхена-Будапешта від Lufthansa, з квітня має намір збільшити кількість рейсів за маршрутом Франкфурт-Будапешт.

Austrian Airlines планує здійснювати 11 рейсів на тиждень за літнім розкладом між Віднем та Будапештом.

Lufthansa планує відновити маршрут між Мюнхеном та Будапештом з 25 березня. Поки що літаки авіакомпанії будуть літати між двома містами один раз на день.

Також Lufthansa планує здійснювати рейси і з аеропорта в Дебрецені - але дещо пізніше, приблизно в останні дні травня.

Brussels Airlines планує відновити польоти до Будапешта з Брюсселя з 28 березня. Планується здійснювати 4 рейса на тиждень, з швейцарського Цюріха - 3 рейса на тиждень.

Авіакомпанії постійно оновлюють свій літній розклад, але дата перезапуску та кількість запланованих рейсів можуть змінюватися в будь-який час. Все залежить від епідемії, попиту та обмежень на поїздки в кожній країні, включаючи навіть скасування в останню хвилину.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також