В Угорщині заборонили новорічні вечірки і продовжили комендантську годину до 11 січня

5
6

Уряд Угорщини продовжив комендантську годину та інші обмежувальні заходи проти коронавірусу до 11 січня 2021 року. Про це повідомив Віктор Орбан на своїй сторінці у Facebook.

"З часу комендантської години минув місяць, ми все ще боремося з коронавірусом - і не лише ми, а й вся Європа, - сказав Віктор Орбан. - Ми розпочали масове тестування два тижні тому, і минулого тижня Угорщина була однією з країн, яка протестувала найбільше людей".

Суворі протиепідеміологічні заходи закінчуються 11 грудня, але на думку експертів, з якими погодився Віктор Орбан, їх слід зберегти.

"Наступного року теж буде Різдво, і головне, щоб ми теж були", - зазначив Орбан.

Комендантська година буде діяти до 11 січня між 20:00 та 5:00 ранку.

21 грудня уряд прийме рішення чи буде зроблено виняток на Різдво. Утім 31 грудня не буде жодних винятків - всі новорічні вечірки на вулиці суворо заборонені.

Орбан покладається на вакцину, на яку вже можна з сьогоднішнього дня подати заявку.

«Ми працюємо над тим, щоб одними з перших отримати вакцину, тому ведемо переговори з усіма. При цьому ми не беремо до уваги політику чи інтереси конкуруючих між собою великих міжнародних компаній», - сказав Віктор Орбан.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

B
Bo

Да. Підтримую. Ну всеравно ліпше. Є нормальние лікарі. Лікарство тоже другий як в Україні. Хто хоче робити то і робить. Частина їздить на заробітків, а частина дома. Це у всьому світі так. А в Укр щас +30% піднімают і газ.

Т
Троцкій

Газ дешевше. Є робота. Жизнь спокійна. А все одно мадяри тікавуть на заробітки... Хто в Німеччину, хто Америку, хто в Англію...

ДД
до Дідо!

Дідо, займайся своїми справами!

В
Во

Всерівно ліпше там. Газ дешевше. Є робота. Жизнь спокійна. Україна має клоуна!

Д
Дідо

Скоро Орбан їм там всьо запрітить! Сміятися раз у динь мож буде в Мадярщині

НС
нем собод

Но гат такоє?!

Читайте також