В Угорщині занепокоєні, що до них потрапляють каналізаційні стоки із Закарпаття (ВІДЕО)

15
16

Угорські сайти, з посиланням на місцеві закарпатські ресурси, розмістили інформацію про жахливий стан каналізаційно-очисних споруд міста Чоп.

Система була збудована ще у 1950-х роках. Нині значна частина системи не працює, споруди та інші будівлі знаходяться у напіваварійному стані, система металевих труб майже вся зігнила. Існує припущення, що неочищені стоки попадають безпосередньо в прикордонну річку Тиса та пливуть вниз за течією.

Угорців занепокоїв факт, що каналізаційні стоки міста з населенням 10000 жителів потрапляють у річку, яка протікає біля міста Захонь і прямує далі. Зазначається, що таким неподобством мали б зайнятися відповідні контролюючі органи ЄС, аби провести належну перевірку об'єкту біля кордону з Європою, та спільно з українською стороною визначити що роботи далі.

Mukachevo.net

Коментарі

Z
Zahony

Oke,Vasil,de elobb befogadtok 40 millio afrikait,6 millio arabot,es majd dolgoztok a gorogok helyett is. :)))))

В
Василь

Ha felvesznek az europai unioba meg nagyobb szart kiprodukalunk.

Z
Zahony

mindenki azt ad felebaratainak,amije van.Eljen a szar es Ukrajna!

УМ
Українец Майданутий

На майдані гівна і побільше було і все до Дніпра зливалося ,а згодом у Чорне море(Нами викопане)І щось Туреччина чи Грузія претензії не предявляли ,такщо пахне зрадою від Євросусидів які підступно зневажаючи одвічну стихію Українського народу знехтували гівном одвічної боротьби проти Москальско Путінських орд яки хочуть знищіти цівілізований світ і єдине що стоїсть на заваді це ми та наше гівно!!!Слава Україна !!!Героям слава!!!Бандера прийде гівно з тиси забере!!!

Д
Добрый

Чёт мадьяры уже не те. Какие то мелочные зрадники! Тут, блин, революция достоингства, уграина - це европа, пляски, скакалки! А они про говно. Как то даже стыдно за них. Этож наш главный экспортный потенциал, ну в смысле - говно. Да и поставки пока пробные, так сказать мелкий опт. Да и денег пока не берём, а так - на пробу шариком! Чё они кочевряжаться? Заелись, ой заелись.

І
Іван

Європа казала буде помагати - вот най помагає гавно розгрібати. Де суть гроші на нову каналізацію у вариши?

ДХ
до хворого "Мадяри підараси"

Не суди по собі,якщо ти підор,то роби свою роботу на здоровя без реклами.А на рахунок укр.говна,то ти точно знайомий з цьою сумішю.Р.S.Почаще підмивайся-укр.підор.

Г
Гарант

То точно контрабанда! Най ГубернатоР перекрие канал.Ус1 хотять командовати та рулити. Най зарулить та припинить таку ганьбу.

МК
Модьор Кечке

Най ся мадяри радувуть, ож до них приплило лем гувно, а не метастази майданутої революції.

Н
нарештi

влилися в гейропу.На гувно шенгенську визу не треба.Хероям-сала!

ДЗ
До Золія Бабяка і Ко

Нешановна бригада Гайдоша-Бабяка і ін. У Берегові твориться ужас із каналом Верке - вода із каналу в кінці-кінців потрапляє в Тису. А сам канал можна назвати відкритою надземною каналізацією. В місті за останні 15 років побували мілліони туристів - в місті вони за 15 років залишили декілька мілліардів грн. Ваша кримінальна групировка вже протягом приблизно цього ж періоду контролює Берегово і район. З 1-2 млрд.грн., залишених туристами за останні 15 років, можна було хоча б при бажанні влади акумулювати в бюджеті у вигляді податків 20-30% від цієї суми - а це до 500-600 млн.грн. тільки з туристичної сфери. Цих коштів із запасом достатньо для повного очищення каналу і його дезінфікації. А так - залишається екологічна катастрофа в центрі Європи.

МП
Мадяри підараси

Пожріть мало УКРАЇНСЬКОГО ГОВНА

D
depo

А розпиляти європейські гранти - саме то, що треба, по Царськи!

М
МустаКВА

То контрабанда!)

М
МустаКВА

То контрабанда!)

D
depo

Не Царське то діло - заниматися каналізацією !

Читайте також