В Угорщині затримано 29-річного закарпатця, який розбирав на запчастини крадені автівки з усієї Європи (ФОТО)

11
1

У містечку Ньїртелек угорські правоохоронці виявили та затримали членів злочинної організації, які скуповували крадені автомоблів з усього Європейського Союзу, а потім розбирали їх на запчастини з метою подальшої реалізації.

Як повідомляють у Департаменті карного розшуку області Саболч-Сатмар-Берег, одним з керівників угрупування є 29-річний громадянин України.

За даними угорської поліції, він займався подібним "бізнесом" починаючи з 2012 року, при чому одразу в кількох країнах ЄС. Саме він переганяв крадені автівки, які потім розбиралися у одній з майстерень Ньїртелек (неподалік від м.Ніредьгаза). У свою чергу, більшість запасних частин було потім успішно перевезено через кордон і реалізовано в Україні.

Автомобільного злочинця було затримано 21 жовтня 2015 року, нині він перебуває під вартою в очікуванні суду. Слід зауважити, що проти двох його спільників кримінальну справу було завершено ще 10 жовтня 2014 року. Тоді у справі проходило 28 викрадених авто із Європи. Тож нині, після завершення слідства, як припускають в поліції Угорщини, ця кількість може значно збільшитися.

Мukachevo.net

Коментарі

3
33

Доста було ліваки заганяти в Україну

Читайте також