В угорській Матесалці, аби привернути увагу влади, у вибоїнах на дорозі посадили квіти (ФОТО)

10
9

В містечку Матесалка, що неподалік від українського кордону, місцеві мешканці знайшли цікавий спосіб привернути увагу влади до ям на дорогах.

А саме - написали скаргу на ім'я міського голови, що у якщо проблему не усунуть протягом 30 днів, то жителі будуть саджати квіти у вибоїни. Що і зробили, адже реакції мерії не було. Але коли інформація з'явилася у ЗМІ, то вже наступного дня розпочалися роботи з ремонту дороги.

Нині питання вирішено. А дорога знову стала безпечною для автомобілів.

Мukachevo.net

Коментарі

ДР
до редакції

не треба людей за дурнів вважати, ці фотки з квіточками ви вже показували пару місяців тому і стаття була про вулиць Виноградівщини.

0
07

бариги завидовські

0
07

файта то всі знають ко?

0
07

се тіпа газета файти указує нам,як у мадярів погано і як у нас ушитко файно

L
lost

не поняв, а ми тут при чому???

0
07

Мукачево єдна велика сплошна клумба,буде чічано дуже)))

Ф
Факт

Мукачево стало б справжнім квітником! Для Андрійка роботи вистачить,а він і не боїться! Стільки ремонтів, як зараз-роками не робилося,це лиш сліпому не видно.Хай му Бог помагає, бо на мукачівській землі дуже много критиканів-неудачників,яким він перейшов путь. Сокотити треба нашого мера від таких коршунів! Тоді Мукачево буде процвітати,як тому шор, по-спражньому!

П
Порошенко

гг))))можна буде дерева садити якщо ями великі:)

Г
Галя

Зарiчани тiлько квiтiв не виростять, кiлько в Мукачево ям, е такi ями що клумби треба садити, тай Андрiйко не взмозi заасфальтувати

Читайте також