В угорського туриста на кордоні здали нерви

6
0

через 30 схованих пачок сигарет

Сьогодні вночі у пункті пропуску «Лужанка» на кордоні з Угорщиною стався інцидент. Угорець, який виїжджав з України власним автомобілем, проїхавши до угорського пункту пропуску «Берегшурань», раптом вирішив повернутись назад в Україну і рвонув у зворотній напрямок від батьківщини. Про це сьогодні, 29 листопада, власкору ЗІКу повідомили в прес-службі Держприкордонслужби України.

Під’їхавши до лінії контролю, угорець раптово збільшив швидкість та рвонув до шлагбауму. Прикордонники зреагували миттєво і розтягнули на шляху утікача «кактус». Збивши шлагбаум та проколовши колеса, порушник поїхав у напрямку прикордонного села Астей, розташованого за кілометр від пункту пропуску. Там його наздогнав прикордонний наряд.

Як розповів сам затриманий, у нього просто не витримали нерви, коли угорські прикордонники вирішили направити «Фольксваген» на поглиблений огляд. Ображений іноземець не придумав нічого кращого, ніж їхати назад в Україну, адже перевозив заховані у дверцятах 30 пачок сигарет «Next».

Тепер неврівноваженому туристові після оформлення документів та сплати штрафу доведеться повертатися додому без цигарок і громадським транспортом, адже від колес автівки мало що залишилося.

 

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також