В угорському Кечкеметі місцевого священика звинувачують у педофілії щодо хлопчиків

20
0

Головна прокуратура округу Бач-Кішкун (Угорщина) висунула звинувачення проти колишнього священика за сексуальні стосунки з неповнолітніми хлопцями, які відвідували його богословську групу та молодіжну спільноту, яку він очолював.

Чоловіка притягують до суду за численні сексуальні насильства, двом із чотирьох жертв на момент скоєння злочину було всього по 13 років.

У прокуратурі повідомили, що для колишнього священнослужителя вимагають шість років ув’язнення у випадку, якщо він зізнається у звинуваченнях.

Згідно з обвинуваченням, під час служби в області Бач-Кішкун чоловік брав активну участь у молодіжному житті церкви та був організатором кількох груп. Колишній пастор підтримав хлопців грошима, їжею та подарунками, дізнавшись про їхні сімейні та фінансові обставини. Чоловік також спілкувався з хлопцями в соцмережі, де називав їх на прізвиська та наполягав на зустрічі з ними.

У період з 2019 по 2022 рік обвинувачений вчиняв статеві дії з чотирма неповнолітніми, двоє з яких не досягли чотирнадцятирічного віку. Неповнолітні, які перебували у вразливому становищі та були розгубленими змушені були миритися з діями підсудного, зазначив прокурор.

Після того, як про факти стало відомо, пастора відсторонили від церковної служби та взяли під варту. Прокурор також зазначив, що підсудний заперечує вчинення злочину.

Також у Кечкеметі розглядається ще одна справа, пов'язана з педофілією. Окружна прокуратура міста висунула звинувачення проти чоловіка, який отримав інтимні фотографії та відеозаписи 14 неповнолітніх хлопчиків, повідомила у вівторок Маріанна Неґессіне Бодо, прес-секретар прокуратури округу Бач-Кішкун.

Згідно з обвинуваченням, чоловік середнього віку з області Зала зареєструвався в популярній інтернет-грі та зав’язав стосунки з хлопцями віком від 9 до 17 років, збрехавши, що він приблизно їхнього віку.

Щоб приховати свою особу, він використав фотографію знайомого, який живе за кордоном.

Чоловік пропонував допомогу неповнолітнім. Пізніше, завоювавши довіру хлопців, він ініціював сексуальні розмови, а потім попросив їх надіслати власні інтимні записи. При цьому іноді вдавався до прямих погроз і таким чином добивався від неповнолітніх виконання його прохань.

Протягом 2018-2021 років обвинувачений вмовив 14 неповнолітніх хлопців надіслати свої інтимні фотографії та відео. Прокуратура звинувачує чоловіка у дитячій порнографії, сексуальному насильстві та зловживанні персональними даними.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також