В Україні дозволили бустерну дозу від COVID-19 для всіх охочих

8
14

Відповідний наказ підписав Міністр охорони здоров'я України Віктор Ляшко.

За словами Ляшка, бустерна доза має посилити ефективність вакцини та дати кращий захист від нового штаму коронавіруса “Омікрон”.

Бажаний період введення від 6 до 9 місяців із дати отримання другого щеплення від COVID-19. Для бустерної дози перевагу надаватимуть м-РНК-вакцинам – Moderna або Comirnaty від Pfizer, незалежно від того, якою вакциною була щеплена людина.

Тим, хто отримав перші два щеплення вакциною CoronaVac від Sinovac Biotech, рекомендовано також вводити бустерну дозу вакциною Pfizer.

За відсутності мРНК-вакцин бустерну дозу можна зробити іншою вакциною згідно з дозволеними в Україні схемами.

Люди з ослабленим імунітетом, яким зараз вводять додаткову дозу вакцини від COVID-19, теж зможуть отримати бустерну дозу, оптимальний період введення від 3 до 6 місяців після додаткової.

Після введення бустерної дози можна буде отримати новий COVID-сертифікат, який діятиме 270 діб з дати її введення. Згенерувати його можна буде в «Дії» орієнтовно наприкінці січня 2022 року. До того часу буде чинним сертифікат за попередню повну вакцинацію.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

ЗВ
зеленський вибл*док

Водки мені клоунУ-ЗЕЛЕНСЬКОМУ трикратно крадущому пенсії налийте!!!! АБО стекломоя!!!! АБО хоть бояришніка как Мацквє на гастролях мнє налівалі і в лапті абувалі!!!!

П
ПЕНСІОНЕРИ

на всяку в клоуна-ЖИДА зеленського х.йню крадущого пенсії гроші є, а на пенсії підняти всим нема нікуя! це жидівский геноцид над пенсіонерами! чи реально прожити на 2-3тисячі пенсії без субсидії (в яких відмовлено) сплативши всі ком.послуги жкг і на харчі й ліки вже грошей немає!!! ЦЕ НАСТОЯЩИЙ ГЕНОЦИД НАД ЛЮДЬМИ ПОХИЛОГО ВІКУ ПРО ЯКИЙ ВСІ МОВЧАТЬ!!!! подавіться продажні уроди вкраденною з наших пенсій тисячею!!!

К
клоун-ЗЕЛЕНСЬКИЙ

я президентська клоунячя зеленська гнида трикратно краду пенсії в пенсіонерів ЛаЛаЛа!

ЗУ
зеленський ублюдок

Водки мені клоунУ-ЗЕЛЕНСЬКОМУ трикратно крадущому пенсії налийте!!!! АБО стекломоя!!!! АБО хоть бояришніка как Мацквє на гастролях мнє налівалі і в лапті абувалі!!!!

С
Свідомий

"весна прийде садиті будемо парашенка...?" і шо? хоч хтось вже сидить? (а вже пройшла і не одна) а трикратний крадій пенсій клоун зеленський бреше 72%му бидлу ажж запінився!!!

ЯЗ
Я зеХUЙЛО лалала

я клоун Зеленський краду трикратно пенсії й складаю враження нещирої і непорядно брехливої жидярної нелюдини. Мені б хотілося,щоб мені не завадили відбути свій довічний термін на нарах у параші до кінця подихання оскільки я точно ще найгірший як мінімум і для крадія пенсій хряка Порошенка, зрадника Кравчука,вбивці-замовника Кучми. Його обрали фальсифікаційно дермократично, таких злочинів трикратно пенсії крадійських як я янукович не вчиняв,тому треба дати можливість підорасу зеленському реалізувати свою підорну програму на нарах на параші,з якою я ішов в підораси,а за законом зони на це дається 50 років. Якщо хтось хоче здійснити державний переворот як порошенко,то це буде злочин не тільки проти мене і мого зе-бандитського слуго-клану узурпатора держави,а й проти моєї нікчемної кількості зе-слуг сатани...

П
ПЕНСІОНЕРИ

із-з якою вдячністю року, що минув ТРИКРАТНИМ ОБКРАДАННЯМИ НАШИХ ПЕНСІЙ президдентним клоуном-ублюдком зеленським ми можемо бути??? ХАЙ ПОДОХНЕ В ВИГРІБНІЙ ХРОБАЧЛИВІЙ ГІВНОСМЕРДЯЧІЙ ЯМІ ТРИКРАТНИЙ КРАДІЙ ПЕНСІЙ клоун ЗЕЛЕНСЬКИЙ напару З хряком ПОРОШЕНКОМ!!!!

А
Айболіт

Коляд коляд колядниця Я уколовся у гузицю Раз морфін пак метадон От сякий я торч-г@ндон

А
Айболіт

Указ на подиттєву уколізацію стада вступив в дію. При цьому з обмежаним строком придатності уколотих! Далі цим ширевом планують колоти зомбаків щодня, зранку натощак. Шикуйсь барани на чергову дозу!

МІ
МОЗ і К°

Ой прилетить мені по моїй антиваксерській харі - натовчуть її так , щоб відіб'ється охота тут пердіти під кличками Справедливий , РУСИН , Циганин , Донижньогодопису , Агностик , Соціолог , Бормотолог , Мадяриско , Гузицьознавець , Гузицьодавець .

МІ
МОЗ і К°

Компанія МОЗ(гойо&ка) і її міністр фЛяшко вже за€б@ли з своїми аферами . Дві попередні дози виявилися г@вном ?

2
23

Але краще всіх антиваксів місити копняками і штахетами. Задрали вже мракобіси довбані

2
23

Я думаю цю аферу зможе закінчити тільки протест. Задрали вже аферисти

М
Мукачівець

А на хрена було два рази колотися , так мош вічно як наркомани якісь !

Читайте також