В Україні другий день поспіль фіксують майже по 700 випадків коронавірусу

10
14

Станом на 12 червня в Україні інфікувались COVID-19 ще 683 людини.

Взагалі за весь час пандемії заразились 29 753 людини. За минулу добу померли ще 16 людей і в той же день одужали ще 426 людей.

З найвищими показниками по захворюваності лишаються місто Київ, в якому 3766 випадків, а також Чернівецька область, в якій 3831 заражений.

Вчора в країні зафіксували новий антирекорд, який лише на 6 випадків вищий від сьогоднішньої статистики.


Коментарі

0
004

Це все закінчиться тим, що людей на законодавчому рівні примусять робити щеплення "ліками" з незрозумілим змістом, виробленими транснаціональними компаніями. Програму скорочення населення Планети, зокрема слов"ян, ще ніхто не відміняв.

М
Майдаун

Марго,вкочена у вигрібному схроні,17:24,а ти,што маєш до української.Ти скотина польська,раб у слуги.Побзерайся у дщіркало там увидиш класику неадеквата. Ти шльондро шосейна,17:45, в шоці тя нагуляла францювата бандерувка.Копилко ти і твоя бандерія ото зараза! Заткніться вже “швідомі”,“активісти”,“пасивісти”,а типирь “відповідальні”.Ви лем би словян хотіли згноїти! Оби на вас уже напала така зараза,яка не лічиться ничим!

УУ
Учителька української мови

до 17:24. "просітся поли мити". Я в шоці від таких неадекватів. Ти Петре Гедзько там у москві уже забув про пудкарпатську русь.

ДД
до до 11.28

Ти майже в Лондоні народилось, бо писати українською так і не навчилось. Дегенерати, ще і овечок з ісусом сюди приплели. Раз ви такі всі герої безсмертні то беріть халат і в інфекційку волонтером просітся поли мити. Я в шоці з такої кількості неадекватів.

ДЛ
До люді

Ідіть холосуйте ЗЕ ЗЕ ЗЕ !!!!!!!!!!! ТОЧНО ВІ ТАКОЇ РОЗУМУ МАЄТЕ КАК ПАНЕ ЗЕ!!!!

Т
Таможнік

На кордоні пустять кіть є тест !!! Тест стоїть 2500гр про шо туй говорити!!!! За сутку 4000 людей здаються тести!!! Вопроси??? Чисто офіційно бізнис!!!!

Д1
До 11:28

Лутше молчи дурний хукан!!!!! Ти доже какой то аферист!

Д1
До 11:28

А хто продае нирку? А , хто продае частину печiнки ??? Тут тiльки пiдписати бумажку , ож заболiв на вiрус , якого немае !!! Боже , яка трагедiя ! Де ви барани народжуетесь...? Можливо ,вас ,овечок котят в хлiвi, як народила божамамка icусика в хлiвi !!? ТодI до вас вопросiв бiльше нема !!!

А
Ангеліна

Тестів за добу проводять більше 20тис,а в травні і на початку червня проводили тільки до 10 тис. за добу,на це теж треба зважати

1
111

5 тисяч предлагають врачі у мукачеві якшо согласишся бути хворим

В
ветеринар

Раз комусь платять великі гроші , то це вигідно поки платять.

К
Ку-клукс-клан

Судя по публикуемой статистике заболеваний коронавирусом, ближе к 1 июля у нас будут только выздоровевшие, а то и воскреснет даже несколько человек.

П
патрон

Ти дурню, що підпише і кому? Хіба на заборі своєму . Не пиши бредятину дебіле.

У
Ужгороді

7000грівні дають хто підпише шо хворий!!!! Так мож бізнес крутити та писати шо кілька випадок де СБУ нуль реакція!

Читайте також