В Україні легалізували і оподаткували продаж вживаних авто

14
11

Це означає, що офіційні автодилери відсьогодні можуть продавати не тільки нові, але й вживані авто.

Петро Порошенко підписав внесення змін до статті 189 Податкового кодексу України щодо стимулювання розвитку ринку вживаних товарів. 

"Крім легалізації продажу вживаних автомобілів через офіційних автодилерів, закон передбачає зміну структури податкових надходжень від перепродажу таких авто", - зазначають спеціалісти компанії http://avto-vykup.com.ua/, яка займається терміновим викупом автомобілів.

Іншими словами, від продажу вживаних авто будуть йти надходження і до державного бюджету.

Як відомо, на Закарпатті всіляко намагаються вирішити проблему "пересічок".

Mukachevo.net

Коментарі

ПЛ
простим людям

анекдот з кина) на небі троє розказувуть ко уд чого вмер... 1 передоз 2 перетраххх 3 взяв ланос у кредит... тай што?... умер з голоду)))))))))))))

ДV
До Vova

Де ти уйку видиш помилку у людини?годенись написати?:-))вроді чоловік файно по нашому розчесав.

Ч
Чех

Продавим не єдну машину в чехії і што? Все нормальок ніякого податку. Але автобазар який викупив а пак продав само собою податок платить!

П
Перфект

Се даааа)) тепер хочеш продати ВАЗ 2106 30-річної давності та давай плати податок) А не біда, шо коли ти його купував в СССР ти вже заплатив?) Чи даже купив Ланоса 5 р. тому, а зараз хочеш продати, тоже плати, тут тоже при купівлі нового Ланоса колись вже заплатив державі ПДВ НИЗАШО, а тепер ще раз плати, тоже НИЗАШО!!!!!!! Пи*дец, шо за країна, туй хоть бери калаш в руки і йти Верховну Раду "увольняти", вже остипи*діло таку ху*ю терпіти!!!Реально! Збераш півжиття на "відро з гайками", бо на старості поїздити, і так хер назбераш, бо ще подорожає всьо через цей кончений податок, Порох с*ка урод, най хоть розтаможку скасує падла!

V
VoVa

До (людина) НАвчіться коментувати без ПОМИЛОК.

F
Fantomas

нич із того не буде - забули повісти мафіозникам, котрі на тому мають гешефт

1
1

Про які дишеві машини ви пишете, наоборот подорожчають бо треба буде йще й податок заплатити.

Р
Руснак

Поясніть што сись закон дає простым льодям. я нич не розуміву. Дякуву ко пояснить.

ДЛ
До Людини

Може дожимемо ,дожили ж до того що в деяких районах міста красиві тротуари Доси наприклад а мінімум років тридцять чекали.Так і дехто дочекався що купить легально дешеву машину і не треба пересічки

І
Іван

Узурпація влади та кумовство продовжується. Не пора ли скакать дальше?

Л
Людина

Сесе ще мало бути 15 років назад. А не барахолки у Кінчеші. Отстаєме од цивилізованих стран на 15-20 років - сесе кіть по законам, реформам. А по інфраструктурі так на 40. Коли ся будуть строїти тунелі, автобами, підземні переходи? Дожиєся Закарпаття даколи такого?

Читайте також