В Україні мешкає 390 Балог, 290 Ланів, а Москалів найбільше на Львівщині

79
1

В мережі набуває популярності сервіс РІДНІ (ridni.org), який дозволяє визначити, скільки людей із конкретним прізвищем мешкає в Україні.

Окрім того, що ви можете дізнатися кількість ваших однофамільців, які проживають в нашій державі, сервіс надає інформацію про географію поширення того чи іншого прізвища по конкретним населеним пунктам країни.

Наразі не відомо, за яким принципом працює дана пошукова система, які бази використовує. Тому навряд чи можна стверджувати про якісь абсолютні дані, які видає пошук.  Та все ж даний сервіс може бути дуже корисним  при пошуку родичів чи складанні генеалогічного древа.

Редакція Mukachevo.net перевірити роботу сайту РІДНІ на прикладі відомих закарпатських політиків та представників влади. От що у нас вийшло:

Балога

Москаль

Ланьо

Андріїв

Рівіс

Лунченко

Шуфрич

Також ми спробували визначити найпопулярніше закарпатське прізвище і, методом «наукового втику» визначили, що це – Попович. Майже 40 тисяч людей з таким прізвищем мешкає в Україні. Лише у Мукачеві – 710. Якщо ж вам вдался дізнатися, що якесь наша фамілія бще більш популярна – повідомте у коментарях.

Коментарі

В
Василь

Який корисний ресурс! - тепер легко можна буде знайти родичів,складаючих живильне середовище будь-яких засівших в структурах влади диверсантів і зрадників,які розграбували - за наказом Путіна - всю індустрію,всю оборонку,всi наукоємні галузі виробництва України і вбили цвіт нації: конструкторів,інженерів,армійських офіцерів,управлінців,високо кваліфікованих технарів,унікальних фахівців - всіх розумних горожан.

Читайте також